Denervace SI skloubení

20.1.25 12:06

Denervace SI skloubení

Ahoj, podstoupil někdo z vás denervaci přímo SI kloubu? a pokud ano tak na jaké klinice? můžete se podělit o zkušenosti díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43029
20.1.25 20:58

Moje pacientka to podstoupila na Europainclinik. Z pocatku nadsena, po roce zase bolesti, jako ostatne skoro u vsech operaci zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.25 12:53

Aha, děkuji. Já ještě nevím jestli je můj problém SI kloub ale zjišťuji všechny možnosti protože odblokování nefunguje, ani Dornova metoda, obstrik mesocainem taky ne. Od září kulhám protože mě v té hýždí pri normálním kroku šlehá nebo píchá nedokážu popsat. Psala jsem vám i soukromé zprávy..můj problém bohužel stále nemá jemno :( mám doma dvouměsíční mimino a nemuzu skoro chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.25 13:04

Ortoped tvrdí že mám blokádu SI ale jeho manipulace mi nepomohla, tak mi nabídl akorát akupunkturu co on osobně dělá to je všechno. Všechny ženy co měly blokádu tak je buď přešla ještě v těhotenství nebo porodem nebo alespoň pár týdnů po něm. Neuroložka me poslala na rezonanci s1-L4 ale výsledky stále nemám. Teď chodím na elektro a magnety ale vůbec nic mi nepomaha ani milion vyzkoušených cviků na odblokování a už opravdu nevím co mám dělat nebo kam jít…proto se zajímám i o ty denervace obstriky pod CT apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.25 13:05

Na HLA 27 jsem negativní, to jsem si nechala vzít jako samoplatce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí