Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, podstoupil někdo z vás denervaci přímo SI kloubu? a pokud ano tak na jaké klinice? můžete se podělit o zkušenosti díky
Moje pacientka to podstoupila na Europainclinik. Z pocatku nadsena, po roce zase bolesti, jako ostatne skoro u vsech operaci zad.
Aha, děkuji. Já ještě nevím jestli je můj problém SI kloub ale zjišťuji všechny možnosti protože odblokování nefunguje, ani Dornova metoda, obstrik mesocainem taky ne. Od září kulhám protože mě v té hýždí pri normálním kroku šlehá nebo píchá nedokážu popsat. Psala jsem vám i soukromé zprávy..můj problém bohužel stále nemá jemno
mám doma dvouměsíční mimino a nemuzu skoro chodit
Ortoped tvrdí že mám blokádu SI ale jeho manipulace mi nepomohla, tak mi nabídl akorát akupunkturu co on osobně dělá to je všechno. Všechny ženy co měly blokádu tak je buď přešla ještě v těhotenství nebo porodem nebo alespoň pár týdnů po něm. Neuroložka me poslala na rezonanci s1-L4 ale výsledky stále nemám. Teď chodím na elektro a magnety ale vůbec nic mi nepomaha ani milion vyzkoušených cviků na odblokování a už opravdu nevím co mám dělat nebo kam jít…proto se zajímám i o ty denervace obstriky pod CT apod
Na HLA 27 jsem negativní, to jsem si nechala vzít jako samoplatce.