Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smurfka píše:
co? že hodim do diskuze smajlíka?
no tak at k tomu napíše jedno slovo..co já vímmě to je celkem jedno..jak je nasbírá
Jen smajlík sám o sobě bez slova je porušení pravidel. Nicméně pochybuju, že zrovna tohle admini budou mazat a obtěžovat se hledat každou diskuzi a každý příspěvek. Jasně, že když někdo asi nepíše vůbec a dlouho jen háže smajlíky, tak na něj asi přijdou
.
Ale fakt to tam je… Mrkni ![]()
Zdravím,
nasbírání daného počtu příspěvků zde funguje zejména kvůli adaptaci nováčků na prostředí diskuzí na eMimino.cz. Během publikování příspěvků postupně zjistíte, jaká témata se zde probírají a jaké reakce můžete od ostatních očekávat.
Po zveřejnění deníčku se proto nestane, že nováček chce okamžitě smazat nick, protože komentáře uživatelek neodpovídají jeho představám.
Pro vás, ostatní uživatelky, toto opatření znamená menší výskyt nekvalitních textů - proto doporučuji nenavádět nováčky k jeho obcházení. Sice tím pomůžete uživatelce zveřejnit text dříve, ale smysl to příliš nemá ani pro ni, ani pro vás.
Monika
@Mazlucha když bude moc dlouhý, tak Ti to napíšou. Nikde žádné omezení není ![]()
@Mazlucha píše:
Prosím, jak dlouhý může být deníček? Děkuji
Čím delší deníček, tím méně čtenářů
![]()
To teda alespoň za mě… dlouhé nečtu… tím spíš o těhotenství nebo porodu ![]()
Zdravím,
omezení znaků nemáme, ale jak zmiňují uživatelky výše - kratší text se čte lépe. Dlouhé vyprávění lze rozdělit na více dílů (doporučuji pak volit stejný název, jen přidávat číslovku). U extrémně dlouhých deníčků píšeme uživatelkám, zda ho nechtějí rozdělit.
Monika
Ahoj taky jsem už před 3mi dny napsala deníček a ještě nic doufám že vyjde
měla jsem si to někam okopírovat psala jsem se s tim a teď to neni ani na emiminu ani nikde jinde ![]()
Váš deníček ze 4.2. o amniocentéze je v našem redakčním systému a čeká na editora. Uveřejníme jej jakmile na něj vyjde řada.
Přeji pěkný den ![]()
Josefina
co? že hodim do diskuze smajlíka?
mě to je celkem jedno..jak je nasbírá
no tak at k tomu napíše jedno slovo..co já vím