Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, jak dlouho tak trvá, než zveřejníte deníček?
Děkji ![]()
Ahoj, tak já ten svůj posílala v půl druhý ráno a vyšel až asi v 16 hodin, ale chtěla bych se zeptat jaká je kapacita deníčku? Jestli je teda nějak omezená?
Pettulle píše:
Ahoj, tak já ten svůj posílala v půl druhý ráno a vyšel až asi v 16 hodin, ale chtěla bych se zeptat jaká je kapacita deníčku? Jestli je teda nějak omezená?
No jestli jo, tak to mám do dvou deníčků minimálně ![]()
Ahoj prodigy,
tohle napsal admin mě :
„Za normálních okolností 1–2 dny“
Tak chvilku počkej ![]()
Zdravím,
ještě uvedu novější údaje: momentálně by měl deníček projít schválením do 24 hodin. Současně však za 1 den schválíme maximálně 4 deníčky denně - tj. kapacita hlavní stránky eMimino.cz.
Admin
Ahojky holky vůbec nevím kde ten deníček mám napsat. myslela jsem že se tu vypovídám ![]()
Posílala jsem deníček asi před 3 dny a pořád ho nevidím. Kde je problém?
Zdravím,
záleží na množství deníčků, obvykle bývá zveřejněn do týdne.
Po každém schválení však přijde mail přímo s datem, kdy bude daný text zveřejněn. Pokud ještě mail nedorazil, deníček teprve čeká na schválení.
Monika
@ametka
najed si na lištu nahoře..je tam
eMimino.cz
Diskuse
Skupiny
Bazar
Slevy
Recenze
Poradny
Porodnice
Deníčky
Fotoalba
Maminky
Encyklopedie
tak si najed na deníčky a v pravo je modrý odkaz NAPSAT NOVÝ DENÍČEK..stačí na to kliknout
Zdravím,
ano, nahoře v liště - je zde možnost Přidat nový deníček.
Monika
Tak prý pro přidání deníčku musím mít minimálně 20 přspěvku ![]()
@ametka píše:
Tak prý pro přidání deníčku musím mít minimálně 20 přspěvku
no jo no..nováčci psát nesmí..tak vlez do každé diskuze, hod tam smajlíka a hned máš nasbírané příspěvky.. ![]()
@smurfka píše:
no jo no..nováčci psát nesmí..tak vlez do každé diskuze, hod tam smajlíka a hned máš nasbírané příspěvky..
Tohle je proti pravidlům
.