Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky hledám jeden deníček a nemohu ho najít psal ho muž o tom jak mu zemřela žena při porodu a zůstalo mu dítě děkuji za pomoc ![]()
Zdravím prosím kdy zverejnite denicek byl psán v neděli. Diky ![]()
@admin Chci se zeptat na rychlost zveřejnění deníčku - někde jsem tu četla, že zveřejňujete 4 denně, teď už nějakou dobu vidím každý den jen jeden (před pár dny jeden den nebylo dokonce nic), a logicky pak trvá strašně dlouho, než deníček vyjde. To je jen nějaká přechodná situace nebo to tak bude i nadále? Díky
Zdravím, čtyři deníčky denně se zveřejňují, pokud se jich sejde velké množství. Vydání deníčku poslední měsíce ale trvá déle, protože se sejde cca 7-14 deníčků v jednom týdnu. Snažíme se dodržet, aby vycházel aspoň jeden denně. Takže více deníčků znamená rychlejší zveřejňovaní. ![]()
Deníčky však zveřejňujeme v pořadí, v jakém přicházejí, případně den dva se s nimi hýbe, aby byly deníčky tematicky pestré.
Váš druhý díl jsem schválila před chvilkou. Vícedílné deníčky se snažíme vydávat s odstupem několika dní.
Děkuji za pochopení,
Monika
@poppaea taky čekám na druhý díl tvého deníčku, napsala jsi to moc pěkně a dost mě zajímá kdy vyjde ![]()
@medunka23 Děkuju
Vyjde v úterý, před chvílí mi o tom přišel mail.
Je mi jasný, že teď už to neovlivním, ale stejně by mě zajímalo, co se děje, že to jde tak pomalu.
Dobrý den mám dotaz, v sobotu(25.4.) jsem odeslala deníček a v neděli mi přišlo schválení. „Deníček bude publikován na hlavní stránce webu eMimino.cz dne 20.04.15.“ a tak se stalo- deníček byl uveřejněn pod tímto starým datem, takže si ho moc lidí nepřečetlo a mě to mrzí… nedá se to nějak opravit
? Děkuji