Deníčky z dílny AI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76727
17.1.26 21:36
@Janli píše: Více

no o tom už jsme tu také psali, tolik uživatelů snad ani emimino nemá, kde nabrali ty desetitisíce přečtení - to je tak trapné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
17.1.26 21:38
@stinga píše: Více

Emimino si vyrábí alibi, že ty AI perly jsou top :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
17.1.26 21:44
@Veveří píše: Více
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
17.1.26 21:48

Mě se nedávno stalo, že jsem napsala svůj příběh do jisté uzavřené facebookové skupiny pro ženy a pak se objevil tady. Téma bylo dost specifické. A přepsaný to bylo Al. Přeházené věty, u některých i slovosled, že to nedávalo smysl, divná čeština :roll: Jo a nikdo se mě nikde neptal, jestli to tady můžou uveřejnit. Takže taky ještě vykrádají jiné sociální sítě. Si myslí, že se v tom nikdo nemůže poznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5633
17.1.26 21:55
@Maminanamatersky píše: Více

Tak to je mazec :cert: Jestli něco živí tento web, jsme to my a naše diskuze. Kdyby tu nebylo diskuzní fórum, nikdo si tu reklamu nezaplatí. Ty Deníčky jsou úplně zbytečný počin, no a pokud ještě admini loví na cizích sítích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
17.1.26 22:04
@Maminanamatersky píše: Více

tak to je hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
17.1.26 22:07
@884135 píše: Více

A to tě to tak trápí, že to sem musíš napsat 3×? Tak to nečti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
18.1.26 10:32

Souhlasím, AI deniky jsou otřes. Deniky jsem tedy nečetla nikdy. Dostala jsem se k nim az kdyz jsem založila diskusi a přišla mi nabídka s upraveným textem, ktery stačilo jen potvrdit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42133
18.1.26 10:38
@admin píše: Více

Oživila? Ano, cpete tam texty, které skoro nikdo nečte a nekomentuje. V podstatě takové oživení jako stavba dětského hřiště v uzavřeném areálu léčebny pro dospělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
18.1.26 11:24

Manžel se rozhodl šetřit a nutí děti jíst podle data spotřeby. Ty ho ale vypekly

To jako fakt? Děláte z nás idioty? Za koho nás máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
18.1.26 11:38

Je to jednoduché - zkuste si vzít papír a tužku a týden si psát uživatele, na které narazíte v diskusích a které si pamatujete, že sem delší dobu pravidelně píší. Snadno člověk zjistí, že je to tu prakticky polomrtvé. Ta zoufalá snaha emimina držet tomu image místa, kde se setkávají davy lidí, působí prostě stále více trapněji a je to více a více vidět. Chápu to, ta reklama asi pořád živí pár lidí a nechtějí přijít o inzerenty, ale co až to znechutí i těch pár posledních stálých uživatelů? Vždyť kolik je tu za týden diskusí založených dlouhodobými uživateli? To jsou jednotky diskusí, proti stovkám od anonymů a nově založených nicků, za kterými je vidět snaha to tu udržet živé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
22.1.26 18:46
@stinga píše: Více

Ono se ty deníčky totiž objevují jako odkaz i mimo eminino. Několikrát se mi stalo, když na mobilu otevřu novou stránku chrome prohlížeče a pod vyhledávačem to má ty odkazy na různé články, jsou tam často i odkazy na různé deníčky zdejších stránek.
Tak asi proto ty AI texty mají tolik přečtení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová