Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin Ráda bych věděla, proč se v Deníčcích objevují texty generované AI. Bohužel to jde poznat - jalové texty se spoustou patosu bez jakékoliv autenticity. I čtyři „deníčky“ za den, to už je nářez. Dříve to byly texty od srdce, skutečných uživatelek (i já jsem poslala), které mělo smysl komentovat. Ale toto? Pokud uživatelky přestaly deníčky posílat, protože se prostě přežily a zvítězila u nich Diskuze, měli jste rubriku zrušit nebo změnit na (smyšlené) Příběhy nebo Počteníčko. Kdysi mě to bavilo číst, protože to bylo opravdové, teď jsou to slátaniny jakože na in-témata. Aspoň to nevydávejte za autorské texty.
Příspěvek upraven 17.01.26 v 17:43
Ono to pomalu usnulo, když deníčky přesunuli jinam. Každý den jsem se dívala na nové, skočily mi na první stránku. Pak to někam zašantročili a já otevřu tak jeden za rok, pokud se o něm někde někdo baví.
@Veveří píše: Více
ale musíš to označit, že to píšeš @admin,
ty deníčky poslední dobou - je to trapné, je to trapné, je to trapné, Al chrlí ty pitominy jak na běžícím páse, a samozřejmě jsou tam nesmysly, protože Al nezná české reálie, a asi žádné reálie ![]()
@stinga dopíšu to tam, ale myslela jsem, že když je to v Dotazech pro adminy, že to není třeba.
@Veveří píše: Více
Oni tady furt nejsou. Může se stát, že to přehlednou
.
Dobrý deň,
ďakujeme za spätnú väzbu a otvorený názor.
V súčasnosti niektorým používateľkám navrhujeme možnosť rozvinúť ich príspevky z diskusií do formy denníčka, pričom im systém môže pomôcť s formuláciou textu. Nepovažujeme to za rozpor s pravidlami, vždy však ide o aktivitu iniciovanú samotnou používateľkou.
Ak má ktokoľvek chuť a možnosť prispieť plne autorským textom, budeme len radi.
Chápeme, že štýl a obsah nemusia vyhovovať každému. Každý používateľ si však môže vybrať sekciu, ktorá mu je bližšia. V diskusiách sa naopak snažíme obsah generovaný AI maximálne obmedzovať.
Návrhom na prípadnú úpravu názvu rubriky sa budeme zaoberať.
Zároveň sme radi, že sa táto sekcia znovu oživila.
Ďakujeme, že ste si našli čas podeliť sa s nami o svoj pohľad.
Pekný deň ![]()
Kika
Deníčky dospělých žen jsou výtvory na úrovni slohovky školáka základní školy. Když zmizí, žádná škoda.
@884135 píše: Více
ale ony bohužel nezmizí, každý den vychrlí Al přesně 5 „deníčků“, dobře dřív byly některé třeba hloupé, ale teď jsou prostě vylhané
Slinty. Nedůstojné dospělých lidí - těch údajných i těch, které je čtou.
Jednou mně admin poslal sz, že téma které jsem založila jim přijde zajímavé a jestli nechci svoje příspěvky z vlákna „vydat“ jako deníček.
Rovnou poslali návrh s možností to upravit.
Předělat to po té AI tak, aby to mělo nějakou úroveň by byla na delší lokte než to celé přepsat odznova, takže jsem to ani neupravovala ani nesouhlasila s publikováním.
Opravdu to vezme a vyplivne hoodně patetický zmatený ehm. Výsledek.
Docela mně překvapuje, že na to lidi kývnou.
@admin píše: Více
Také děkuji za zpětnou vazbu, ale texty jsou opravdu natvrdlé. Omlouvám se za přímost. Třeba muž píše stylem jako by byl přeslazený idiot nebo robot na seznamce a celkově je to často, jak to napsat, uvzdychané. Tím, že jste uživatelkám nabídli možnost to nahodit do AI (o čemž ale pochybuji, podle mě spíš vezmete téma plodné diskuze a necháte z toho udělat AI slohovku) jste zabili styl deníku. Nejsou to už deníčky, jsou to bláboly z ženských časopisů. Radši jste to měli zrušit. A nebo do té sekce rovnou přiznejte, že jde o AI, to tam ale nikde není. Bohužel AI styl už je tak profláklý, že je lehce rozpoznatelný. Možná namítnete, že to tedy nemám číst a samozřejmě budete mít pravdu. A nebudu zřejmě jediná.
Já jsem jednou založila diskusi na hodně citlivé téma, nebudu blíže specifikovat, mělo hodně stránek. Poslali mi nabídku, že je téma zajímavé a zda nechci napsat deníček. Já jsem na to nereagovala, protože jsem řešila opravdu problém a napsat o tom melodramatický canc jen pro pobavení nebo kritiku čtenářek (čtenářů) jsem neměla zapotřebí. A už vůbec bych svou bolavou záležitost nepřenechala AI ke zplození bezduchého slohového útvaru, jen za účelem toho, aby se naplnila stránka. Dávám zapravdu, že poslední dobou deníčky (de)generované AI stojí za prd.
@teroonka píše: Více
ano, takhle jsi to nazvala přesně, je to degenerované, téma, které předtím mohlo být nosné, ale Al to bere tak nějak jenom na povrchu a k tomu ten hraný patos, aby tomu jako dali váhu a hloubku
Už jsme to řešili v dotazech na adminy. Dokonce jsme navrhovali, aby z toho udělali dvě sekce. Jedna pro AI, druhá pro skutečné uživatelky. Marný, marný, marný….
A to si ještě všimni, že ty “umělý” mají desetitisíce přečtení, skutečný nula, nula, nic……