Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký večer, proč se tu některé diskuse objevují i ve formě deníčků? V sekci deníčky je jich hned několik s tématy, která se tu objevila nedávno v diskusich, a přijde mi zvláštní, že by to pokaždé tak udělal autor, aby dal stejný dotaz do diskusí i deníčků zároveň, jen s trochu jiným názvem - takže to dává @admin? Je to proto, aby to téma nezapadlo úplně? To jenom tak ze zvědavosti… např. deníček o dceři, co chtěla jet na pohotovost, o lakomém příteli, co řeší výdaje na dovolené vs zakladatelčiny nehty, to vše už tady proběhlo v diskusích…
Díky za vysvětlení! ![]()
Já jsem nedávno založila diskuzi a od admina mi přišla zpráva, že je to zajímavá diskuze a i návrh, abych to zpracovala do deníčku včetně návrhu toho samotného textu. Překvapilo mě to, ale zájem o napsání deníčku jsem neměla.
Maji novy nastroj AI, ktery tebou zalozenou diskuzi zpracuje do denicku (celkem trapne a pateticky, mimochodem) a admin ti jenom posle zpravu, ze to mas odkliknout.
Paradox je, ze kdyz to zalozis anonymne, automaticky pod to daji tvuj podpis ![]()
@Anonymní píše: Více
Přišlo mi to samé, když jsem zakládala anonymní diskuzi a koukala jako blázen, protože mi přišlo téma coby deníček úplně mimo. Konkrétně se jedná o tuto diskuzi…
https://www.emimino.cz/…olce-558426/
Taky mi to teď k několika mým diskuzím navrhlo. Hádám, že prostě chtějí více deníčků. Ten nástroj je zajímavý, až na pár bot popsal moje téma hezky a zajímavě.
Tu jsem četla. Připomíná mi to některý deníčky z pravěku e-mimina. Krátké, s nějakým dotazem na konci.
No to je fakt geniální 🙈 při zakládání této diskuze to kupodivu deníček nenabízelo
Já teda moc často nové nezakládám, spíš reaguju do už existujících. Ale přijde mi zbytečný, aby se tu stejné téma objevilo duplicitně. Jakože kdyby mi navrhli, že na diskusi je dotaz moc dlouhý a téma nosné, a jestli to radši nechci zpracovat jako deníček, tak ok. Ale aby to samé bylo v diskusích i denníčcích, proč?
@Jahudka82 píše: Více
Asi tak, moje téma bylo opravdu především k diskuzi, deníčky beru jako příběhy, nebo sdílení životní situace ![]()
také mi to nedává smysl, a všimla jsem si tohoto jevu před nedávnem, myslela jsem, že to tak udělaly zakladatelky, že je to nějaká nová móda, aby tématu daly větší důraz,
no další důkaz, že emimino jde do kytek
No jestli to z anonymní diskuse o něčem citlivém udělá neanonymní deníček, tak potěš pánbu teda…
Deníček jsem nikdy nepsala, ale teď už nejdou psát anonymně? Nejradši bych tady zkopírovala ten text, vcelku jsem se u něj zasmála, ale asi bych dostala ban…
Příspěvek upraven 06.09.25 v 22:23
@stinga píše: Více
Já si nejdřív říkala, že diskuse asi moc nefrčela či se nevyvíjela kýženým směrem, tak druhý pokus;)
a kolik těch deníčků tam je
každý den několik, našli zase způsob, jak zvýšit počet deníčků, i když mě se to zdá poněkud podlé,
a všechny deníčky alá styl Proženy
já také
a říkala jsem si, že jsou ty zakladatelky diskusí trošku trapné, když z toho dělají ještě deníček ![]()
@stinga píše: Více
Počkej, ale nezveřejní ho bez souhlasu, ne? Nebo můj tam je taky?