Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše: Více
Tak „proženy“ sice nějak pravidelně nečtu, ale už se několikrát stalo, že téma zdejší diskuse se objevilo na Lifee…odkazy na diskuse se mi nabízí i v úvodní stránce google vyhledávače, když dám „nové okno“. Takže bych asi byla docela opatrná, co sem psát…
@Jahudka82 píše: Více
to je fakt, mě to teda přijde hrozně trapné od @admin, nebo kdo to přepisuje
No hlavně je z těch deníčků jasné, že to nejsou deníčky, ale vykradené diskuze, všechny jsou napsané stejným stylem a působí neosobně. Je jasné, že denickum odzvonilo. Tak místo aby redakce vymyslela něco co to oživí, snaží se vyrobit fake deníčky ![]()
Ale každopádně díky za téma a anonymním za objasnění ![]()
Ted jsem si toho taky vsimla. U denicku o dceri, ktera chtela jet na pohotovost a nechtela rict proc. Tu diskuzi si pamatuju. To je teda trapny
. S denicky koncim.
Deníčky nečtu, ale ted jsem ze zvědavosti koukla a je to šílenost ![]()
@admin
V jedné diskusi se řešilo používání AI, osobně jsem se na to ptala.
Vy jste psali, že AI v diskusích nechcete, jde vám o autentičnost a pokud bude použita, má to být zřejmé, např. „zeptala jsem se AI a poradila toto“.
Jinak to nebude podporováno, pamatuju, že tenkrát nick, který se řešil a byl jasná ukázka práce AI, byl smazán.
Jak tedy vysvětlíte, že v Deníčkách jedou nástroje AI na plné obrátky?
Zašlapali jste během chvilky všechno, co mohlo být na Deníčkách přitažlivého…originalitu autora.
Ano, je to slohově ASI dokonalé, také bez hrubek, má to odstavce a začátek i konec, což originální rukopisy nemusí mít, ale opravdu tohle chcete?
Uniformitu, stejnost, fádnost, nudu?
Je nutné podporovat AI všude a za každou cenu?
Proč to nepřiznáte, že to píše ona, když my v diskusích musíme?
Tu odpověd se mi v diskusích pro adminy podařilo najít : „Dobrý den, příspěvky od umělé inteligence se snažíme likvidovat. Chceme zde autentické zkušenosti od lidí, ne od strojů. Neříkám, že AI nemůžete přiznaně použít, ve smyslu „Alfréd říká:“ (nevím už u jaké uživatelky jsem tohle použití viděla), to je v pořádku, bavíte se, je to recese, legrace. Proti tomu nic nemám. Ale profily, které odpovídají jen přes AI a snaží se tvářit, že se jedná o člověka, takové blokujeme a já vám děkuji za nahlášení.“
Deníčky už takřka nikdo nepsal, tedy se zařídili po svém. Divné je to tedy velmi.
@free333 píše: Více
Ty neznáš základní pravidlo, ze pravidla plati jen pro někoho ![]()
Casto i dotazy z diskusí bývají v poradně, úplně stejně napsané. Tak možná nabízejí poradnu i v SZ, ne jen zmínka v diskusi.
@Anonymní píše: Více
Nn, musis to odkliknout. Ale davej si pozor, je to neanonymni a mozna si toho někdo ani nevšimne…
@stinga píše: Více
Podle me to prepisuje AI. Ta moje prepsana tak vypadala. Dokonce me nazval „Janou“ i kdyz se jmenuju jinak. Klasicke vymysleni si AI.
Mně to nabídli taky ohledně mého sušenkového vzpomínání, nelíbilo se mi to. Zprvu jsem byl poctěn, ale byl tam i návrh textu a to už se mi přestalo líbit. Jakože to už já nejsem já. Navíc většina mnou založených témat je rychlokvašná a mají životnost asi jako spermie na čerstvým vzduchu. Přišlo mi zbytečné kvůli tomu zakládat Deníček. Deníček je pro životní příběhy.
Taky jsem si toho všimla. Nebaví mě to číst. Navíc v nadpisu je i otázka, jakoby žádost o radu. Od toho jsou ale diskuze. Deníček je o svěřování se nebo o něčem veselém ze života. Deníčky ztrácejí autenticitu. Za mě palec dolů.
@Anonymní píše: Více
Včera tu na mě zrovna vyskočil deníček přesně podle té diskuze, kdy zakladatelka nenechala plačící dítě ve školce, jenom pointa byla jiná (v diskuzi bylo to dítě nakonec nemocné). Taky jsem se tomu divila, kdo to píše…
Dobrý den,
za sebe mohu říct, že netuším, v čem je problém? Návrh deníčku posíláme více uživatelům, protože jak říkáte nebyli v poslední době aktivní. Sám autor se pak může rozhodnout, zda deníček sepíše a upraví více nebo méně od své diskuze. Pomocí AI dáváme pouze nástřel toho, jak by to mohlo vypadat, aby to splňovalo formát deníčků. Je to dimenzionálně jiné od automatických komentářů uživatelů, kteří AI používají a zaplňují tak diskuze zbytečnou stěnou textu.
Hezký den,
Matěj
@admin píše: Více
Jo, takže jsem se s temi pravidly jen pro nekoho trefila přesně.