Diskuse jako deníčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8106
9.9.25 12:50
@Anonymní píše: Více

Tu tvou původní diskusi jsem četl a to, co z toho vytvořili, je vyloženě výsměch. Ta tvoje diskuse vypadala normálně, lidsky a tento paskvil, co z toho udělali, je jak z pera opilé autorky brakové samizdatové literatury.
Vidím to jako konflikt kvality, kterou by rádi uživatelé i za cenu, že tu bude jedna nová diskuse za týden, versus kvantity, kterou potřebuje emimino kvůli inzerentům. A že jsou takto publikované deníčky službou uživatelům, tedy nežeru. Jednoznačnou reakci teď admini mají a vsadím se, že AI deníčky vesele pojedou dál. Podle mě nejde o uživatele, ale o to nakrmit google novým materiálem, ať se drží horní pozice při vyhledávání a je čím argumentovat inzerentům. Protože to už jsme si ověřili přeci několikrát, že o reklamy jde na prvním místě. Kolik uživatelů tu neustále nadává na celoplošné otravné reklamy, na reklamy překrývající části obsahu a podobně a vždy je nám jen „politicky vysvětleno“, že je to vlastně pro naše dobro. Emimino si dělá prostě z uživatelů prdel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
9.9.25 13:00
@rmot píše: Více

Taky mám pocit, že už si z nás dělají legraci. Nebo tam místo adminů jsou opravdu roboti… A souhlasím, že v tomhle případě jde asi o nový materiál pro Google. Já tuhle diskuzi taky četla a potom mi při otevření nového okna Google hned jako první návrh nabídl odkaz právě na tenhle deníček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.25 13:07

Přesně to jsem čekala…že to někdo omylem odklikne a neanonymně to zveřejní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.25 14:20

V mém případě nemůže jít o odkliknutý omyl, návrh deníčku byl jiný…

Admin píše v jednom z bodů:
3. Shoda diskuze s deníčkem - Je možné, že se někdo inspiroval diskuzí.

Opravdu mám tomuhle věřit? Tak určitě… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.9.25 14:23
@rmot píše: Více

Oni přece nic, to se někdo pouze inspiroval… :roll:

• Citovat
  • Upravit
965
9.9.25 14:25

Tahle odpověď admina mě teda dost zklamala, jako kdyby to už taky psal stroj :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18270
9.9.25 14:33
@admin píše: Více

textu v deníčků nezačalo přibývat, to jsou přepsané diskuze, podívej se pod nějaký „deníček“, není tam ani jediná zmínka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.25 14:52

A kdo je pod tím Deníčkem podepsaný? Ty?

• Citovat
  • Upravit
6626
9.9.25 15:34

Teď jsem do těch deníčků koukala. Za pár dnů je jich tam pěkně naházeno, všechno AI nebo placený pisálek. Co mě ale zarazilo, je třeba 11tisíc přečtení. Co to má být? 8o
I v době větší slávy emimina se člověk dostal s bídou na tisícovku přečtení. A najednou tolik? Tak určitě…..
Chápu, marketing. Více to admini? Udělejte nám aspoň ten ústupek, že rozdělíte deníčky uživatelů a tyhle slátaniny. Ať má každý svou vlastní rubriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.25 17:03

Anonymní, takže nejde zjistit, kdo to zveřejnil, viz tady…
 https://www.emimino.cz/…-domu-15506/

• Citovat
  • Upravit
76782
9.9.25 20:58
@admin píše: Více
:( zklamání, velké zklamání,
a toto je váš názor nebo vám tento názor zase poručila Mafra?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76782
9.9.25 21:07

@admin - a už to zmiňované, dřív v normální době deníček přečetlo něco nad 1000 lidí, tomu se dá věřit,
a nyní jeden deníček přečetlo 21000 uživatelek? ale no tak, to čte Al stokrát dokola a pak to vydáte jako počet uživatelů?
to jsou takové nesmysly, kterými nás krmíte, my tu ale nejsme nesvéprávní s IQ šumící trávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
9.9.25 22:27
@stinga píše: Více

Mě to přijde jako (marný) boj se sociálními sítěmi. Je to tak i na jiných diskusních forech, jak to všude umírá, protože ten pokec, který si dřív lidé užívali na různých diskusních forech, se prostě přesunul na sociální sítě. Vidím to na motorkářském foru, na střeleckém a dalších. Na facebooku vzniklo několik diskusních skupin zaměřených na motorky, ať už obecně, nebo specializované na třeba cestovní endura, atd., na kterých jsou tisíce přihlášených členů a fakt tam aktivně velké množství lidí píše, zapojuje se do komentářů, lajkuje… Zatímco na diskusním foru motorkářů už je to něco jako tady - zůstalo pár skalních a ti to drží. A tady je čím dál víc patrný ten uměle generovaný provoz, který to podle mě jen více pohřbívá a odradí i těch pár desítek (stovek?) opravdových uživatelů, co tu ještě zůstali aktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
9.9.25 23:02

Že se tady nedá věřit všemu, co sem lidi píšou, protože to jsou trollové, dobře, na to už jsme zvyklí. Ale že lžou i admini?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
12.9.25 18:10

Ale určitě jde. Jak jinak rozpoznávají jiné anonymy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová