Diskuse jako deníčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101723
8.9.25 22:06
@admin píše: Více

Jo, takze ted jste se rozhodli je dorazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76763
8.9.25 22:21
@j.a.n.i1 píše: Více

ano :palec: :mrgreen:
a nás časem nebo brzy také

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
8.9.25 22:47
@Zuz186 píše: Více

Fakt? Ups… Tak hlavně že to tu prezentujou jen jako návrh možnosti, ale že to je na uživatelích, jak s tím naloží. No, evidentně ne jen na nich. Asi to ve finále vyhodnotí AI… dnes sem narazila na celkem pěkné deníčky od 1 uživatelky - hned bylo poznat, že není umělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
8.9.25 22:51
@Jahudka82 píše: Více

Už i autorka diskuze požádala o vysvětlení, tak jsem zvědavá, jestli se k tomu vyjádří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
8.9.25 22:57

Dobře udělala! Ať máme jasno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
8.9.25 23:00
@Anonymní píše: Více

No to je děs :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
9.9.25 00:22

Další, který tu byl původně jako anonymní diskuse, ale nyní s nickem - opravdu se souhlasem autorky?

https://www.emimino.cz/…rukou-15501/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65235
9.9.25 05:52
@Jahudka82 píše: Více

No že by najednou vystoupila z anonymity, to se mi moc nezdá. Vždyť kolem té diskuse byl docela humbuk, docela i proti ní. Dokonce nevím, jestli to nenechala potom zavřít. A najednou veřejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
9.9.25 06:43
@vokishka píše: Více

No, viď… docela sprostý ne? Odhalit vlastně takhle anonym. Jako ne že by se tu někdy nějaký neodhalil omylem sám, ale tohle by měli ještě pořešit - zvlášť kde jde o citlivá rodinná apod. témata (a ne dotazy, co se stane pětiletému dítěti, když sní křídu - třeba i z toho by AI zvládla vyrobit nějaké drama :D:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
9.9.25 07:40

Já myslím, že to není nick uživatelky, ale pseudonym AI. Všimněte si, u kolika deníčků je jako autor Medová koule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12616
9.9.25 07:59

Zaplevelim, ted jsem si precetla diskuzi o te nemocne, umirajici, udelalo se mi mdlo..a pak troll? To fakt nekdo napise takovou diskusi, proc to proboha dela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
9.9.25 08:02

@Janli Zrovna deníčky téhle autorky mi připadají tak pseudointelektuální a dokonalé, že jsem je vždycky přestala po prvním odstavci číst, takže bych se vůbec nedivila, kdyby to byl výplod AI. Pokud je autorka reálná, tak se omlouvám, ale její styl opravdu není můj CUP OF TEA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
9.9.25 08:29
@free333 píše: Více

No to bude. To už se vůbec nedomluvíme s nikým a na ničem. Nedávno jsem řešila úplně nesmyslné smazání příspěvku na -no, nebudu konkrétní, ale je tam takový pejsek :D. Ani mi tak nevadilo, že mě smázli, ale chtěla jsem konkrétně vědět proč. No, to se nedalo. Jedna vygenerovaná odpověď na veškeré položené otázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20846
9.9.25 10:05

Dobrý den,

pokusím se Vám odpovědět.

1. Deníček navržený AI - Jde nám o podporu autorů, kteří mají potenciál deníčky psát a dosud to nezkusili. Jde o podporu psaní deníčků, výzvu, motivaci, usnadnění a je na autorovi, aby text sám případně upravil, nebo úplně odmítl.
2. Charakter deníčků, konkrétní texty - Styl autora je vždy na něm, některým se líbí styl A, jiní dají přednost stylu B. Deníčky může psát kdokoli a to, zda si své publikum najde, je už na něm.
3. Shoda diskuze s deníčkem - Je možné, že se někdo inspiroval diskuzí. My neověřujeme pravdivost deníčků, nejedná se o porušení pravidel, nikde nejsou žádné osobní údaje, na základě kterých bychom mohli zasáhnout. V deníčcích je povolena i beletrie - nicméně, začneme prověřovat do budoucna i případnou shodu s diskuzí a ověřovat autorství.
4. AI styl není porušením pravidel
5. Odměna pro originální texty - O odměně rozhodnete vy, každý text, který si přečte více než 1000 uživatelů získá nově Audiotéka kód s předplatným na 14 dnů.

Jsme rádi, že textů v Deníčkách začalo přibývat, zejména proto, že si našly své publikum.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.25 12:09
@admin píše: Více

Ale no tak, tomu mám opravdu věřit…? :roll:
Založím anonymní diskuzi, přijde mi od amina soukromá zpráva o návrhu zveřejnění mé diskuze coby deníčku, neudělám to a druhý den někdo úplně čirou a nevysvětlitelnou náhodou vydá deníček s tématem mojí diskuze… Dost mě takové vysvětlení uráží, opravdu nás máte za úplné hlupáky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová