Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
to udělal právě @admin. Už jsme psali v jedné diskusi, že to kolikrát mění blbě, ale nějak si nedají říct. Už to změnili i na název s hrubkou.
To dělá admin, prý aby to bylo čtivější, víc vypovídalo o tématu, přitáhlo lidi… ![]()
@Pučálkovic.Amina píše: Více
No, to vypovídání o tematu se jim dost casto fakt nedaří ![]()
Hmmm, v mem oripade to taky docela zmenilo vyznam meho dotazu, celkem me to nastvalo ![]()
Dobrý den,
je to jak píší ostatní, mohu vědět, která z vašich diskuzí má podle Vás špatně změněný název? Samozřejmě pošlete do sz, aby nebyla odhalena vaše anonymita. Dneska jsem žádnou z vašich diskuzí neměnila, je tedy pravděpodobné, že se to týká některého z kolegů jiný den, proto Vám opravdu nemohu konkrétně vysvětlit proč byl název změněn zrovna takto. Názvy diskuzí se mění od roku 2009, není to nic nového.
Krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
ted se mění mnohem častěji a nesmyslněji. Už jsme to tu s některou adminkou probírali.
@Pučálkovic.Amina píše: Více
No ono to je ale pravda, kdo trochu rozumí SEO problematice, tak chápe, že dotaz Stalo se to taky někdy někomu? se ve vyhledávačích vůbec nechytne, ale Kojenec má vyrážku může generovat dobrou organickou návštěvnost ![]()
@vokishka se mnou a s Josefinou, jestli myslíte v diskuzi otázka na adminy. Nemám problém, pokud zakladatelka napíše sz, o kterou diskuzi se jedná, název diskuze změnit zpět, nebo navrhnout nějaký kompromis. Těch diskuzí má poměrně hodně, nejsem schopná odhadnout, o kterou konkrétně se jedná.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den
Diana ![]()
Taky jsem si všimla hodně změn v názvu diskuze. A za mě je to teda taky často k horšímu.
@Ivan PPZ Ano zabýváme se tím, dělají nám na to častá školení a je naší povinností v případě neutrálního nicneříkajícího, či nepřesného názvu, název diskuze změnit. Uznávám, že se nám to v poslední době párkrát úplně nepovedlo.
Teda, já si nemyslím, že by měl po mě někdo převytvářet název, co jsem zvolil. Asi jsem měl nějaký důvod pro to.
Se to posunuje nějakm jinam a na tom nemění nic, že už se to dělá déle…
Navíc- případné chybky a stylistické nejasnosti také něco vypovědí o zakladateli.
@Ivan PPZ píše: Více
každý web je živ z návštěvnosti, samosprašné to není nikde
@Ivan PPZ u příspěvku samotného nadpis zůstává, měníme jen nadpis celé diskuze.
Ahoj, uz se mi nekolikrat stalo, ze mi byl zmenen/upraven nazev dotazu v diskuzi kterou jsem zalozila - jak je to mozne?
Mozna otazka pro @admin