Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Drazí admini, opravdu nikdo z vás nechodil na ZŠ a nenaučil se, jak se píše otázka, nebo je tohle dneska nový standard?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@jan_trnka píše: Více
emimino není povinné, když se ti tady nelíbí, nemusíš tu být,
a řešíš h.ovna,
větší problém v životě nemáš?
V Německu se tak dbá na gramatiku v národních podnicích ?
![]()
Ale jo, souhlasím, že od určité „výše úrovně webu“ (alespoň podle pocitu majitele) by bylo vhodné, aby gramatika neplakala.
@stinga píše: Více
Opravdu nemáš jiné problémy, než reagovat na dotazy, které nejsou pro tebe? Nebo neumíš číst?
Napíše někdo, kdo neumí správně napsat slovo web
aneb pod svícnem největší tma
já umím číst, ale ty neumíš psát - už ti to tady napsalo asi pět lidí - web se píše s dvojitým w, takže jsi směšný
Má ale pravdu. Otázka nekončí tečkou. Že napsal veb místo web je blbý, ale on není admin, že jo.
@Zeoli píše: Více
No a nebo to není otázka, ale prosté konstatování něčeho, co se má prostě potvrdit. A je docela trapné někoho kritizovat za pravopis a sám psát s chybami.
@Zeoli píše: Více
tak ale, když někdo sám neumí psát, tak je směšné, že za to samé kritizuje jiného
Ty vole, já jsem si ani nevšim, že tam chyba je. To mě spíš zarazilo „vebu“, to mě praštilo do očí hned. Já celkově nemám grammar-nazi rád, protože pokud bych se jim stal a neustále poučoval, tak nikdy nevím, kdy nachytá někdo mě. A upozorněním na chyby v gramatice nebo i pravopisu vždycky uděláte z druhého trochu tupohlava. A já nechci zbytek života na Emiminu strávit tím, že budu ve smrtelné křeči, že někde zapomenu/dám navíc čárku, nebo omylem chybu podmětu s přísudkem.
Kdo chce jiným svítit, musí sám zářit
@Ploskutáček píše: Více
Z toho si nic nedělej. Lidi, kteří v životě nepřečetli ani jednu knihu, si chybějící otazník sotva kdy všimnou. A také nevědí, že w nemá v češtině co dělat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat