Soukromé skupiny a bezpečnost

Klopotkova
25.2.25 08:45

Soukromé skupiny a bezpečnost

Dobrý den,
@admin
zajímá mě, zda do soukromých skupin mohou nahlížet administrátoři.
Donedávna jsem si myslela, že v soukromých skupinách řeší diskutující mezi sebou to, co by bežně nenapsali veřejně a že je možné vkládat v rámci té skupiny i fotky jakéhokoliv charakteru, nejsou -li samozřejmě v rozporu se zákonem.
Admini, jak to tedy je?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
802
25.2.25 09:08
@Klopotkova píše: Více

No jak asi :) Admini vidí vše!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20845
25.2.25 10:30

Dobrý den,

do soukromých skupin přístup máme, ale běžně do nich nechodíme a nenahlížíme. To jen opravdu výjimečně, například jak píšete, pokud by se v nich odehrávalo něco nekalého a byli bychom na to upozorněni. V drtivé většině jsou skupiny zcela bezproblémové a žijí si vlastním životem. Systém však kontroluje fotografie na celém webu a pokud mají erotický charakter, vyhodnotí je jako závadné. Následný postup pak vykonává admin v dané službě.

Hezký den

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11607
25.2.25 19:07
@admin píše: Více

Takže když nafotím mírně erotické fotografie, dám je pouze do Uzavřenky a náhodou tam nakoukne admin, tak mám průšvih, i když půjde o ryze soukromou záležitost, že se budu chtít pochlubit, jak jsem se opaloval nahý na Jadranu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20845
26.2.25 10:02
@Ploskutáček píše: Více

Dobrý den,

i lehce erotické fotografie jsou stále erotické fotografie. Jak jsme říkala, do soukromých skupin běžně nenahlížíme, pokud systém nevyhodnotí fotografii jako závadnou, ani o ni nevíme. Žádné „náhodné nakoukávání“ neděláme.
U soukromých skupin máme také benevolentnější řešení - pokud to jiný uživatel nenahlásí, jednoduše to neřešíme. Tyto skupiny mají vlastní život a moderátora, který se většinou o pořádek postará. Některé skupiny jsou opravdu pro úzký okruh lidí, některé mají větší množství uživatelů. Tam už může třeba docházet k nějakým třenicím. Tak či onak, napočítala bych na prstech ruky, kolikrát bylo potřeba zasáhnout. Většinou se jedná o vynesení informací do veřejného diskurzu.. a to je proti pravidlům.
Myslím, že tento případ s fotografií byl zcela ojedinělý a byla to jen shoda několika náhod.

Přeji hezký den

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11607
26.2.25 10:15
@admin píše: Více

Aha, díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit