Denisa Váňová z Teplic
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Denisa Váňová z Teplic
Máte někdo nějaké zkušenosti s Denisou Váňovou z Teplic? Její stránky jsou www.ptejsehvezd.cz zajímala by mne jakákoli zkušenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@antoinnetka no v podstatě vše, výklad, astrální cestování i rituály…napsala jsem ti ještě SZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chtěla bych se zeptat máte někdo zkušenosti s paní Denisou? Ptejsehvezd.cz ? Rituál kerty hovory s anděli? Dejte mi prosím vědět. ***děkuji budu moc ráda když se někdo najde
edit admin - odstraněna kontaktní adresa
- Citovat
- Upravit
Obecně takové ptákovinky jako kartářství nebo numerologii či astrologii neber vážně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Obecně takové ptákovinky jako kartářství nebo numerologii či astrologii neber vážně.
To, že na tyhle věci nevěříš Ty je Tvoje věc, ale na to se Tě nikdo neptal, odpovídáš mimo mísu. Odchod na párek. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova píše:
To, že na tyhle věci nevěříš Ty je Tvoje věc, ale na to se Tě nikdo neptal, odpovídáš mimo mísu. Odchod na párek.
odchod na párek , to je boží
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klopotkova píše:
To, že na tyhle věci nevěříš Ty je Tvoje věc, ale na to se Tě nikdo neptal, odpovídáš mimo mísu. Odchod na párek.
Klopotková chodí na fotbal? Domací tým dostal třetí branku, prohrává 0:3, do konce zápasu schází pět minut a někdo zavelí odchod na párek! To jako, že už se nemá cenu na to dívat a jde si ke stánku koupit horký párek a chleba. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit