Magické rituály

Anonymní
2.9.14 20:11

Magické rituály

Myslíte, že opravdu existují lidé (čarodějové), kteří mají takové schopnosti, že dokáží pomocí různých rituálů, nebo kouzel něco opravdu ovlivnit? Máte někdo takovou zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10337
2.9.14 20:15

Škoda že se toho Medžika nedočkala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
2.9.14 20:27
  • Citovat
  • Upravit
3549
2.9.14 20:48

Já mám na rituály takový názor, že všechny ty přípravy a pomůcky okolo, mají akorát stimulovat mysl, aby se lépe soustředila a tím pádem při samém prožití rituálu bylo, co nejsilnější a vydávala, co nejsilnější energii, pak je velká pravděpodobnost, že to vyjde.

Máš to podobné jako já, když vykládám karty, dám si do uší meditační hudbu, abych se naladila, očistím si ruce nad svíčkou, abych nepřenášela negativní energie na karty a na kyvadlo a pak se soustředím. V podstatě to je taky takový malý rituál, kterých máme v životě tolik a vůbec si to neuvědomujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.14 21:13

@Paradise to ano, tomu rozumím, že jde o určité uvolnění a soustředění…a vím, že výklady karet spoustě lidem vyšly (samozřejmě nevěřím na ty přes internet, když dotyčný ani druhého nevidí) a myslím že i z tváře člověka a z reakcí se dá vyčíst co ho trápí…ale spíš jsem myslela takové rituály které mají být v podstatě kouzla…třeba na přivolání štěstí, nebo na úspěch, peníze, lásku, návrat partnera… zkrátka kouzla…nebo taky takové věci, že když si něco soustředěně opravdu přejeme každou noc před spaním, že se to vyplní…

• Citovat
  • Upravit
3708
2.9.14 21:15
@Anonymní píše:
Myslíte, že opravdu existují lidé (čarodějové), kteří mají takové schopnosti, že dokáží pomocí různých rituálů, nebo kouzel něco opravdu ovlivnit? Máte někdo takovou zkušenost?

Ano. Existují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.14 21:26

@Proto02 no a vy s tím máte nějaké zkušenosti?…nějak si nedokážu představit ten princip na kterém by to mohlo fungovat…že nějaký čaroděj něco udělá a ovlivní tím chování a rozhodování někoho jiného…

• Citovat
  • Upravit
3708
2.9.14 22:07
@Anonymní píše:
@Proto02 no a vy s tím máte nějaké zkušenosti?…nějak si nedokážu představit ten princip na kterém by to mohlo fungovat…že nějaký čaroděj něco udělá a ovlivní tím chování a rozhodování někoho jiného…

No tak prvotně musíte přijmout myšlenku, že důležitější věci jsou ty které nevidíme. A že prostě existují věci které nemusí být vysvětlitelné v učebnici fyziky. Pak trochu studujte a hledejte na netu. Zkuste začít třeba o šamanismu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.14 22:15

@Proto02 no tomu rozumím, že je předpoklad, že tomu člověk musí věřit, ale právě proto mne zajímá, jestli je opravdu někdo kdo to dokáže, na internetu je toho spousta a taky spousta lidí, kteří toto nabízejí, ale říkám si, jestli to není jen tahání peněz z lidí, kteří jsou z nějakého důvodu nešťastní…nikde nikdo nepíše, že by mu někdo takový rituál úspěšně provedl…třeba na stránkách tajnevedy.cz tam si prý kladné recenze píší sami…a třeba ariana a raven argoni ti to taky hlásají, že to dokáží, ale nikde žádný ohlas, že to funguje…

• Citovat
  • Upravit
3708
2.9.14 22:28
@Anonymní píše:
@Proto02 no tomu rozumím, že je předpoklad, že tomu člověk musí věřit, ale právě proto mne zajímá, jestli je opravdu někdo kdo to dokáže, na internetu je toho spousta a taky spousta lidí, kteří toto nabízejí, ale říkám si, jestli to není jen tahání peněz z lidí, kteří jsou z nějakého důvodu nešťastní…nikde nikdo nepíše, že by mu někdo takový rituál úspěšně provedl…třeba na stránkách tajnevedy.cz tam si prý kladné recenze píší sami…a třeba ariana a raven argoni ti to taky hlásají, že to dokáží, ale nikde žádný ohlas, že to funguje…

Tak o tom, že karty, kyvadla a různé tyhle techniky fungují nemusíte mít pochyb. Ale já mluvím o skutečných šamanech, ne o lidech kteří jen experimentují (ano, funguje to taky) nebo si jen tak hrají. Jsou to skutečně nebezpečné věci a můžete tomu věřit. Rozhodně si s tím (a snimi) neradno zahrávat. Víc tady opravdu nechci psát, není to téma na odpočinkovou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10337
3.9.14 15:07
@Larr píše:
@Lusy23 :?:

kouzlila pomocí magické koule, možná ale jen na emiminu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.14 18:35

@Proto02 no otázka tajemna nemusí být vždy odpočinková, ale myslím, že spousta lidí zajímá, je tam mnoho otázek nezodpovězených a myslím, že i informovanost v tomto směru není příliš velká

• Citovat
  • Upravit
Larr
3.9.14 19:14
@Lusy23 píše:
kouzlila pomocí magické koule, možná ale jen na emiminu :think:

Taky myslím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.14 10:20

Myslela jsem si, že tady je hodně lidí a tudíž by o tom mohli něco vědět více a mít nějaké zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.15 19:36
@Anonymní píše:
@Proto02 no otázka tajemna nemusí být vždy odpočinková, ale myslím, že spousta lidí zajímá, je tam mnoho otázek nezodpovězených a myslím, že i informovanost v tomto směru není příliš velká

Nečetla jsem celou diskuzi, ale chtěla bych všechny varovat. Jakékoliv věštění, magie, okultismus a podobné věci jsou v Bibli zakázané. Riskujete, že se dostanete pod vliv zlých duchovních sil / i když se tváří jako hodné/ a může se vám to velmi vymstít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat