Magické rituály

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3699
21.2.15 22:17
@Anonymní píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale chtěla bych všechny varovat. Jakékoliv věštění, magie, okultismus a podobné věci jsou v Bibli zakázané. Riskujete, že se dostanete pod vliv zlých duchovních sil / i když se tváří jako hodné/ a může se vám to velmi vymstít.

Je to tady jako moje citace, ale to mi někdo odpovídal.
Já to vysvětlit nepotřebuji, naopak vím odkud ty síly pocházejí, takže za mne ruce pryč od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.2.15 06:45

Dohady

Jsou to naprosto běžné síly, jen tak nějak skryté a je třeba je tak trochu rozvíjet. Od toho jsou třeba některé jogové, nebo jiné meditační techniky.
Rituál je v naprosté většině případů pouze pomůcka k dosažení správného zaměření mysli - ovšem vyjma rituálů evokačních, tam to může být v některých případech i nutnost.
Pro začátečníky v takových věcech je nejlepší využití posleedních myšlenek před usnutím - viz Sankalpa.
http://jenia.sweb.cz/sank.html Článek vyšel za vlády bolševiků, takže tam nesmělo být nic o duchovních věcech aby jej dovolili otisknout. Ale postup se dá využít ke každé lumpárně. :lol:
V době antického řecka a egypta byly takové postupy využívané třeba ke chrámovému léčení, předvídání budoucích událostí, kontaktu s mocnostmi onoho světa (andílky, diblíky, bůžky) a mnohému dalšímu.
Jen místo formulace krátké věty, jak je doporučené v článku je v některých případech účinnější obrazná představa žádaného jako již jsoucího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat