Denní režim - 9 měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Hezký večer, syn má 8,5 měsíce, je teda dřív narozený takže korigovaně 7m, ale má 67,5cm a 7.140g… režim je u nás podobný, vypije i podobně mléka, někdy víc někdy míň a nemusí moc často kaše, tak dávám jogurt a přidám čerstvé ovoce, přibírá cca 300g měsíčně od toho půl roku, takže bych řekla, že pokud za 10 dní nic dcera nepřibrala není to nic zvláštního. V tomhle věku už to přibírání není tak znatelné, víc se hýbou apod.,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera 7 mesicu a k odpo svacine uz nedavam mliko, ale jogurt. Mliko ma dvakrat denne, rano a na noc. Vypije mi teda okolo 200ml vody za den.
Jinak, jak vis, ze nepribrala? Prevazujes ji tak casto? Vyprdni se na vazeni, v tomhle veku je to zbytecny uz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se z toho taky nestresovala. Já mám dceru taky 9m a nevážila jsem ji od poslední kontroly u pediatra před více jak 2 měsíci. Říkám si, že bych poznala, kdyby se jí nedařilo a co vím od kamarádek, tak teď už opravdu děti tak rychle nepřibírají.
A buď ráda, že ti sní tolik masozel. U nás to je sotva polovina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jídlo máš v pohodě, v tomhle věku už nemusí přibírat nějak závratně, nebo bude nabírat skokově.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetrskaK Dcera je teda přesně o měsíc dřív narozená (PV 2,4kg) a za měsíc přibrala 200g.
@DandátkoP Už jsem jí chtěla dávat odpoledne jinou svačinu, ale říkám si, že má alespoň z toho UM tekutiny, když mi nepije víc vody. A takhle se rozpila posledních pár dní, dřív nechtěla vůbec.
@VeroF Je fakt, že vypadá spokojeně. Akorát začala byt víc uvztekaná, ale to bych řekla, že patří k její povaze. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli je normální, že mi dcerka po 10 dnech nic nepřibrala? Má 9 měsíců, přes 70cm a 7,730g.
Denní režim a jídlem máme:
6:00 - 130 ml UM
9:00 - 150g ovocné svačinky
12:00 - 190g maso zeleniny
15:00 - 140ml UM
18:00 - 170g kaše
21:00 - 160ml UM
Přes den nabízím vodu a vypije 50 - 70ml. Časy jsou +- hodinu a množství jídla a UM +- 20ml/g.
Je to dostačující?
Nechci komentáře ohledně domácího jídla, to už jsem zkoušela hodněkrát a úplně odmítá.