Kojené 8 m miminko odmítá pít

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
23.5.22 20:52

Kojene 8 m miminko odmítá pít

Ahoj, jdu pro radu. Mám sice už třetí dítě ale setkávám se s tím poprvé :) skoro 8 měsíční holčička mi nechce pít nic jiného než MM. Příkrmy má 3 X denně, a kojím cca 5-6× den, a v noci se budí někdy i 3 x…převážně na kojení jinak řve. No a odmítá pít, vyzkoušeli jsme různé lahvičky i tekutiny a nic… buď jen si cucne nebo rovnou odmítá. Nevím si rady, jestli to mám nechat být? Jak začíná být teplo dělám si starosti, Nevím co ještě zkusit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
23.5.22 20:57

Muzes davat po lzickach nebo z maleho kalisku, jestli jsi jeste nezkousela…ale treba muj starsi nevypil nic moc celou dobu, co byl kojeny, tj rok a trictvrte, a to jsme byli par mesicu i v opravdovych tropech :nevim: Co aspon troochu zabirali byla lahev s brckem, ale to uz mu bylo neco pres rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.5.22 21:15

Pokud ma pocurane pleny, tak bych to neresila.
O piti bych se snazila, pouze kdyby malo curala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.5.22 21:16

@julietta.k Jako bys popsala moji dcerku. Taky 8m a úplně stejné, jak píšeš. Jediných opravdu pár loků vypije, když ji nahnu klasický hrníček nebo po lžičce, ale to je opravdu pár ml. Taky jsem z toho už na prášky. Kojím kvůli tomu taky dost často, protože mám strach, aby nebyla dehydratovaná. 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.5.22 22:09

@beruska9 ona to nechce ani lžičkou, vůbec :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.5.22 22:10

@VeroF já si říkám že to asi necháme chvíli, abych ji to úplně nezprotivila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
23.5.22 22:11

@Lucie_Sx no plenky jak kdy, když je vedro a potí se tak moc jich nepročůra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
24.5.22 09:43

Měla jsem to podobne, k jídlu si jen cucly vody a většinou jsem dokojila. Co lahvička s brčkem, hrneček..? Jinak častěji kojit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.5.22 11:42

@lucynka25 tak snad to časem přijde)) mám doma už asi 5 různých lahviček s různými pitky, trubičku ( brčko) nechápe, lžičku nechce, z hrnečku odmítá úplně. Taková malá vzpoura. Nejlíp to vypadalo s takovým pitkem jako prs od aventu ale jen první den, pak ho taky odmítla 🤯

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
24.5.22 11:51

@julietta.k časem se to poddá, uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie