Tipy na rutinu před denním spaním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.11.24 19:23

Denni rutina pred spaním

Ahojki. Máte nejaky tip na denni rutinu pred spaním u miminka? Vubec žádnou nemám a ani mé krom kojení nic nenapadá, nicmene mi syn 6 m špatne pres den usíná
A nová zavedena rutina večer pred spánek se krásne osvedcila. Možná by pomohla i pres den..uspavam v nositku. Dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16184
5.11.24 19:45
@Anonymní píše: Více

Neměla jsem nic :mrgreen: Nebyl žádný den jako přes kopírák, takže jak to vyšlo, tak to bylo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
5.11.24 19:53
@Anonymní píše: Více

U nás tedy bylo takové usínání, že kolikrát si hrála, hrála anajednou bum, spadla ji hlava a spala :lol:

Jinak jak je ti asi milé, některé děti usínají v kočárku (a to jsou pak ty rodiny, jak přejíždí doma prahy, aby děti spaly :lol: ). Někdo dětem zpívá. Někdo dává dětem přes hlavu plínu (naše starší si tahala sama plínu přes obličej, nebo si něčím šudlala po obličejíčku a tak se sama ukolébala ke spánku), někdo to navozuje vůní, někdo zpívá, někdo prostě položí do postýlky ve které miminko spinká i večer, někdo si jde lehnout s dítětem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
5.11.24 19:58

To bude individuální. Poslední dítě spalo pouze v posteli, za tmy ( přes den se zataženými zatem. závěsy), s puštěným šumem ( pouze jeden jediný zvuk - nesměla jsem pustit jiný ), v poloze na boku v kontaktu. Ale už od narození ;). Jinak řval jak pavian. Jiné dítě zase ideálně v kočáře. To s plynou přes oči jsem je chtěla naučit a nikdy se mi to nepodařilo - odmítaly to.

• Citovat
  • Upravit
16184
6.11.24 04:42

Syn spal taky klidně dvakrát denně v kočárku. Procházka a pokračoval na zahradě :pankac: Spal tam lépe a delší dobu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí