Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
možno je to blbá otázka, ale ako sa zapojím do denníčka?
![]()
by som sa rada zapojiť medzi květňátka 2005
ďaaakujeeeeeem ![]()
Ahojky,
jednoduše, na hlavní straně si dáš zobrazit celý článek - objeví se ti celý deníček i s komentáři, když chceš něco přidat, klikneš pod článkem na „přidat komentář“, nepiš radši odpovědi přímo pod konkrétní komentář, ztratilo by se to a holky by to přehlídly, takhle se to zobrazí na konci. Komentáře se čtou a přibývají odshora směrem dolů.
KEIKO + 2
Zkusím Ti poradit ještě přehledněji:-). V levo klikneš na eMiminkovské deníčky Miminkovské (aspoň myslím, možná jsou holky v těhulkách:-)), najdeč si tam deníček Květňátek 2005, klikneš na „zobrazit celý článek“ a zobrazí se TI deníček. Potom už pokračuješ, jak psala Keiko… když chceš přispět komentářem, tak klikneš pod článkem na „přidat komentář“. Tak to je asi celý postup:-).
Hodně štěst při vkládání příspěvků!!!
Zdravím
pred pár dňami som posielala denníček a ešte nevyšiel tak som sa chcela spýtať, či vám neprišiel, a mám ho poslať znova, alebo ste ho neschválili. ďakujem
Když ja pasala deníček tak byl vydán tak za 2-3 dny nejsříve to mus
schválit admin
Ja viem, lenže som ho posielala v piatok myslím, a to je už dosť dlho
inokedy mi výjde vždy na druhý deň.
@Sebinah píše:
Ja viem, lenže som ho posielala v piatok myslím, a to je už dosť dlhoinokedy mi výjde vždy na druhý deň.
aha ale stejně si myslím to ještě výjde
Já jsme zase už před časem posílala dotaz do poradny a pořád nic. Nejhorší je, že už mi odpověď asi bude k ničemu… ![]()
@zrustice píše:
Mě vyšel deníček až po týdnu.
Tak ok, počkám ešte
ja niesom taká netrpezlivá, aby som sa tu vypytovala, písala som len z jedného prostého dovodu, myslela som si že som ho zabudla dať odoslať. ![]()
@Sebinah Zdravím, vždy záleží na množství deníčků. Někdy se jich sejde více, proto trvá jejich vydání déle. Pokud není deníček schválen, uživatelku o tom informujeme.
Monika