Dentální hygiena studium

2
30.5.22 19:51

Dentální hygiena studium

Zdravím, mám takový problém, mám zájem o studium dentální hygieny, ale stydím se za to, že mam poměrně dost zubních výplní :( …a jelikož předpokládám že při studiu se i na praxích zkouší jeden na druhém pracovat, tak se i bojím že mě za to děcka budou soudit. Zuby jako takové nemám ošklivé, ale rozhodně nejsou do reklamy na Colgate…možná si jen dělám zbytečný starosti, nevím, máte někdo stejnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26928
30.5.22 19:59
@Isan píše:
Zdravím, mám takový problém, mám zájem o studium dentální hygieny, ale stydím se za to, že mam poměrně dost zubních výplní :( …a jelikož předpokládám že při studiu se i na praxích zkouší jeden na druhém pracovat, tak se i bojím že mě za to děcka budou soudit. Zuby jako takové nemám ošklivé, ale rozhodně nejsou do reklamy na Colgate…možná si jen dělám zbytečný starosti, nevím, máte někdo stejnou zkušenost?

Dnesni spolecnost je bezohledna, to je pravda. Ale nestudujes pro druhe, studujes pro sebe. Pokud chces tuto praci delat, tak studuj a nad posmesky „slepic“ se usmivej :kytka: Kamaradky se ti smat nebudou a nekamaradky po studiu uz nikdy nemusis videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
30.5.22 20:25

Dost zubaru a asi i dentalni hygieniste si poradne zpravi zuby az behem studia ;) Maji rovnatka az behem studia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
17.6.22 19:04

Hele já studuju už 4 roky zubní lékařství a tohle u nás nikdo neřeší. A taky nějaké amalgámové plomby mám. O zuby jsem se začala poctivě starat právě až někde v půlce školy. tímhle se vůbec nezaobírej. lidé dokáží být hnusní kvůli čemukoliv a pokud mají potřebu takhle rýpat, tak z nich zrovna oblíbené dentální hygienistky pak nebudou :mrgreen: jinak nám jeden profesor říkal, že spoustu zubařů právě vlivem náročné školy (tj. ponocování, energiťáky, kafe atd.) o nějaký ten zoubek právě přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze