Obhajoba závěrečné práce kurz asistent pedagoga
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ahoj, když jsem dělala kurz, tak při obhajobě práce komisi zajímala nejvíce praktická část. Mluvila jsem o praxi, kde jsem byla na škole a o holčičce s DS, kterou jsem si vybrala do záverečné práce. Teorii jsem řekla v pár větách. Nebylo to náročné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mgree noo ja jsem byla na praxi ve školce ale téma mam kriminalita mládeže tak ja jen nevím co čekat 🙂
- Citovat
- Upravit
Takze mi nikdo neporadi?🤔na praxi jsem byla ale zrovna tohle téma co jsem si vybrala tak jsem se s tím nesetkala tak nevím jen to nejdůležitější se naučit nejak nebo nevím…
- Citovat
- Upravit
@Mgree a musim mluvit svými slovy nebo mohu použít vety co jsou pouzite v práci? Tím že jsem se v praxi u malých dětí s ničím nesetkala tak nemam o čem vyprávět takze musim mluvit o teorii hlavně příčiny atd říct základní pojmy…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Mgree a musim mluvit svými slovy nebo mohu použít vety co jsou pouzite v práci? Tím že jsem se v praxi u malých dětí s ničím nesetkala tak nemam o čem vyprávět takze musim mluvit o teorii hlavně příčiny atd říct základní pojmy…
Mluv svými slovy o daném tématu, co sis vybrala. Každý měl jiné téma a každý ho také obkecal.
Co jen vím, tak teorie jen okrajově, někdo i přečetl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mgree tak ja mam kriminalitu a s tou ve školce do styku za 14 dni nepřijdu ze joo takže musim mluvit jen teorii
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Mgree tak ja mam kriminalitu a s tou ve školce do styku za 14 dni nepřijdu ze joo takže musim mluvit jen teorii
Každý si vybíral sám téma. Pokud k tomu nemáš co říct, měla sis vybrat vhodnější téma.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mgree ano byli témata, ale v praxi kterou jsme měli jsme se ani s jedním s temat určitě nesetkali… u Nas ve školce žádné dite Autista není ani v mém okolí pak byla na vyber kriminalita, šikana, náhradní rodina péče a prostě takové témata kde proste se člověk setka možná někdy v budoucnu ale NE na 14 denní praxi to jen pro upřesnění..Proto se ptám co máme říkat kdyz z praxe nemáme co říct a máme jen tu teorii
![]()
- Citovat
- Upravit
Hezký večer, za 3 týdny me čekají zkoušky a obhajoba závěrečné práce kurz asistent pedagoga mohu se zeptat kdo kurz dělal jak to probíhá, co si připravit, musim umět celou práci zpaměti nebo na co se ptají co chtějí vědět nevim co čekat a mam strach 🤔nevím co si připravit na to