Sociální psychologie, otázka - státnice
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já jen žasnu, kdo všechno dnes studuje vysokou školu.
Vy nemáte v dosahu odbornou knihovnu? Vaši přednášející neposkytují konzultace?
- Citovat
- Upravit
Mohu ti zaslat na email svá skripta, ze kterých jsem se sociální psychologii na státnice učila já. Klidně mi napiš do zprávy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alriga píše:
Chápu, za tvých mladých let bylo všechno lepší, viď? A Vaše generace je o mnoho chytřejší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alriga píše:
Proč tak reaguješ?
Studuji při zaměstnání a mám dvě děti. Mám už i jakýsi věk. Existují bariéry, které mi znemožňují návštěvu knihovny a vyučující kontaktovat nemohu, působí na jiné fakultě a s naší už nemá nic společného, navíc je to daleko, já na Moravě, ona v Čechách. Takže konzultace mi neposkytne.
Dělám vše proto abych zvyšovala svou profesní kvalifikaci a tvá reakce je taková?
Nic o mně nevíš a žasneš?
Mrzí mě tvá reakce, opravdu
Chtěla jdem poradit pouze s jediným okruhem z 60, to snad není nic, nad čím by se dalo pohoršovat, při přípravě může něco utéct a zjistí se to prostě v průběhu a na posledni chvíli.
Já na tebe útočit nebudu nemám to zapotřebí.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Proč tak reaguješ?
Studuji při zaměstnání a mám dvě děti. Mám už i jakýsi věk. Existují bariéry, které mi znemožňují návštěvu knihovny a vyučující kontaktovat nemohu, působí na jiné fakultě a s naší už nemá nic společného, navíc je to daleko, já na Moravě, ona v Čechách. Takže konzultace mi neposkytne.Dělám vše proto abych zvyšovala svou profesní kvalifikaci a tvá reakce je taková?
Mrzí mě tvá reakce, opravduChtěla jdem poradit pouze s jediným okruhem z 60, to snad není nic, nad čím by se dalo pohoršovat, při přípravě může něco utéct a zjistí se to prostě v průběhu a na posledni chvíli.
Reaguji na to, že se na odborné téma radíš zde. Připadá mi to poněkud neprofesionální. Studium literatury v knihovně je naprostý základ.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Reaguji na to, že se na odborné téma radíš zde. Připadá mi to poněkud neprofesionální. Studium literatury v knihovně je naprostý základ.
Proč tak reaguješ?
Studuji při zaměstnání a mám dvě děti. Mám už i jakýsi věk. Existují bariéry, které mi znemožňují návštěvu knihovny a vyučující kontaktovat nemohu, působí na jiné fakultě a s naší už nemá nic společného, navíc je to daleko, já na Moravě, ona v Čechách. Takže konzultace mi neposkytne.Dělám vše proto abych zvyšovala svou profesní kvalifikaci a tvá reakce je taková?
Mrzí mě tvá reakce, opravduChtěla jdem poradit pouze s jediným okruhem z 60, to snad není nic, nad čím by se dalo pohoršovat, při přípravě může něco utéct a zjistí se to prostě v průběhu a na posledni chvíli.
@g.sandova píše:
Chápu, za tvých mladých let bylo všechno lepší, viď? A Vaše generace je o mnoho chytřejší
Nikoli. Nebylo téměř nic "lepší Ovšem jít konzultovat odborné téma na pavlač by nás bylo fakt nenapadlo.
- Citovat
- Upravit
@Alriga píše:
Reaguji na to, že se na odborné téma radíš zde. Připadá mi to poněkud neprofesionální. Studium literatury v knihovně je naprostý základ.
Samozřejmě, někdy není vyhnutí. Měla jsem snahu ti to vysvětlit proč. Ty vidíš pouze svůj názor. Nevěřím, ze jsi tak striktní i ve svém živote.
- Citovat
- Upravit
@Alriga buď ráda, že jsi měla možnost studovat jako mladá, já tuhle možnost neměla. Rodiče mé vzdělání nezajímalo, maturitu jsem si rovněž dodělala později. Nyní chci dokončit VŠ studium. Tudíž klidně budu konzultovat na pavlaci, já přípravu nepodcenila, to se stát prostě může. Hotovo, víc k tomu nemám co říct.
- Citovat
- Upravit
@Alriga píše:
Základem je si informace umět jakýmkoliv způsobem obstarat. Zda k tomu použije knihovnu, internet nebo se poptá u lidí, kteří mohou mít potřebný materiál je naprosto jedno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasmina21 píše:
Základem je si informace umět jakýmkoliv způsobem obstarat. Zda k tomu použije knihovnu, internet nebo se poptá u lidí, kteří mohou mít potřebný materiál je naprosto jedno.
No, to si já nemyslím.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Proč tak reaguješ?
Je v pořádku, že se ptáš zde. Tady se můžeme ptát na cokoliv. Jedna pomocná ruka se nabízí od @Yasmina21 Ostatní ignoruj. Fandím studujícím maminám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MeloryNox píše:
Je v pořádku, že se ptáš zde. Tady se můžeme ptát na cokoliv. Jedna pomocná ruka se nabízí od @Yasmina21 Ostatní ignoruj. Fandím studujícím maminám
- Citovat
- Upravit
@Yasmina21 píše:
Mohu ti zaslat na email svá skripta, ze kterých jsem se sociální psychologii na státnice učila já. Klidně mi napiš do zprávy.
Děkuji za tvou nabídku, já se ještě bavila se spolužačkou, ale ona uvádí jiné teorie, než co vidím. Např Atribucni, Kovarianční, teď jsem zmatená.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji za tvou nabídku, já se ještě bavila se spolužačkou, ale ona uvádí jiné teorie, než co vidím. Např Atribucni, Kovarianční, teď jsem zmatená.
S tím ti bohužel neporadím. Na tyto informace si nevzpomínám. Mohla bych jen přeposlat skripta a učební materiál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Státní zkouška z aplikované psychologie
Je tady prosím, někdo, kdo by mi pomohl s otázkou ke státní zkoušce?
Jedná se o sociální psychologii, její oblast.
Prošla jsem kde co.
Jedná se o Sociální percepce.
Nejde mi o definice pojmů, kupříkladu se nemohu dopidit jaké teorie obsahuje, jaké jsou perceptivni styly, atd. Najde se prosím, někdo?
Nestuduji psychologii, můj obor je jiný, ale má přesah.
Moc by mi to pomohlo.
Prosím…