Sociální psychologie, otázka - státnice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.5.22 21:31
@Yasmina21 píše:
S tím ti bohužel neporadím. Na tyto informace si nevzpomínám. Mohla bych jen přeposlat skripta a učební materiál. :kytka:

Děkuji, zlatá. Já už to nechám jak mám.

A jak se to prosím tebe mám naučit? Máš nápad? To pořád nějaké sebe neco a strašně se to proplétá.

• Citovat
  • Upravit
TRG
5511
24.5.22 21:50
@Anonymní píše:
Děkuji, zlatá. Já už to nechám jak mám.A jak se to prosím tebe mám naučit? Máš nápad? To pořád nějaké sebe neco a strašně se to proplétá.

2 tipy, které nezaberou čas navíc:

• Nalepit si cedulky s heslovitými poznámkami na WC.
  • Pokud existuje jakékoliv audio relevantní k tématu, tak poslouchat při domácích pracích.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5094
24.5.22 22:15
@Anonymní píše:
Děkuji, zlatá. Já už to nechám jak mám.A jak se to prosím tebe mám naučit? Máš nápad? To pořád nějaké sebe neco a strašně se to proplétá.

Radu asi úplně nemám, ale zrovna psychologie se mi nejlépe pamatovala tak, že jsem si ty dané pojmy atd. vždy snažila představit a zařadit je do nějaké situace. To se těžko popisuje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.22 00:04
@Yasmina21 píše:
Radu asi úplně nemám, ale zrovna psychologie se mi nejlépe pamatovala tak, že jsem si ty dané pojmy atd. vždy snažila představit a zařadit je do nějaké situace. To se těžko popisuje. :)

No, ano, máš pravdu :think: mne se výborně učila vývojová psychologie, to šlo samo, kolem sebe mám spoustu materiálu. Mimina, batolata, předškoláky, atd i senioři. Ta sociální psychologie je fakt abstraktní, o nás a lidech kolem nás a v interakci sami se sebou… však víš, co ti budu.

@TRG nahravky nemám, ale polepené mám kde co, těmi dalsimi okruhy (management a tak) a funguje to. Tu psychologii jsem si nechala právě nakonec.

Jste zlaté holky. Děkuji :palec: :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.22 16:14

@Yasmina21 mám to, zvládla jsem dnes státnice. Vytáhla jsem si přesně tu otázku. Tušila jsem to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19388
2.6.22 16:46
@Anonymní píše:
@Yasmina21 mám to, zvládla jsem dnes státnice. Vytáhla jsem si přesně tu otázku. Tušila jsem to :mrgreen:

Gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.22 17:11
@g.sandova píše:
Gratuluji!

Děkuji, mám ohromnou radost.

• Citovat
  • Upravit
19388
2.6.22 17:27
@Anonymní píše:
Děkuji, mám ohromnou radost.

No to věřím. Pokracujes dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.22 17:36
@g.sandova píše:
No to věřím. Pokracujes dál?

Už ne, stačí. Trpěla tím mým studiem rodina a už nechci být bez nich. Mně nestačí si něco číst a vím, musím se fakt učit.

• Citovat
  • Upravit
5094
2.6.22 19:47
@Anonymní píše:
@Yasmina21 mám to, zvládla jsem dnes státnice. Vytáhla jsem si přesně tu otázku. Tušila jsem to :mrgreen:

To je skvělá zpráva. :potlesk: Super, gratuluji. :palec: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.22 21:10
@Yasmina21 píše:
To je skvělá zpráva. :potlesk: Super, gratuluji. :palec: :hug: :kytka:

Děkuji, dost mi pomahala rada převést si to na ty děje v sociálním prostředí. A najednou to celé dávalo smysl :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5094
2.6.22 21:30
@Anonymní píše:
Děkuji, dost mi pomahala rada převést si to na ty děje v sociálním prostředí. A najednou to celé dávalo smysl :kytka:

To jsem ráda, že to máte za sebou a úspěšně. :potlesk:  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko