Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Poprvé zakládám diskuzní téma:D…po dni Blbec se asi musím vypsat:D…dnes-5ti hodinová kontrola hygieny (provozuji služby…taková hygiena je prostě bájo, co si přejete zažít každý den:D..)do toho jsem dostala „krámy“ (snažíme se o dítě téměř rok a půl), přítel je už druhý týden pracovně v Německu, tudíž jsem na vše sama, chybí mi to jeho objetí a teplo… a nějak to na mě všechno padlo…no a prostě milion věcí kolem a kolem. Večer jsem se teda už i zasmála, když se mi do toho všeho připálila čočka, pes mi poblil vše od parapetu přes sedačku až po podlahu, našla jsem mixér v lednici (místo v lince…asi Alzhaimer) a do toho jsem si teda na závěr dne otevřela alespoň lahvinku červeného a po první dvojce jsem se za hodinu tak osypala, že bych mohla dělat reklamu na Alergin…Takže, co vy a Den Blbec? Nějaké vtipné příhody, pro zasmátí?:)))))
Mala, mala ![]()
Dnes nic svetoborneho, jen dvouletak dostal dopoledne male auticko, ctyrlety a sestilety tez, kazdy svoji barvu. No a na hristi ho pri chvilce me nepozornosti pohrbil tak dukladne v kamincich, ze uz jsme ho nenasli. Nasledovala hysterie, ze chce auto umocnena tim, ze oba brachove meli svoje auto. ![]()
Málem jsem si rozbila držku na kole, protože jezdím v sukni a ta se mi zamotala do zadní brzdy. Děti mi odpolko zdrhly k sousedům, aniž by něco řekly a já tu lítala jak hovado po celý vesnici a hledala je. Dopoledne píšu nenápadně milý balící docela dlouhý mejl s pracovní prosbou kolegovi, který se mi už dlouho líbí a on mi na to večer napíše jenom „jasně“
Kočka mi pos.rala koberec. Doufám, že mi nezrušíte anonym, to si to můžu rovnou hodit
![]()
já už se tomu směju, to jinak ani nejde…
Hele, ale tohle je přesně to, co bych už chtěla taky zažívat se svými dětmi…takovou tu dětskou hysterii pro totální blbosti a řešit auta pod kamením:D…oni ty děti mají svůj dokonalý svět
…na druhou stranu, jsem po dnešním dni ráda, že teď můžu s klidem dopít to červené, nikdo neuvidím můj čím dál více osypaný „xicht“ a ráno nemám zodpovědnost za mrňata, tudíž si můžu v klidu prožít kocovinu, která jistě příjde…
…musím to brát prostě s humorem
Anonymní, že ty se stydíš, že nenosíš tepláky!
Narážím na vydatnou teplákovou diskusi.
Teď vážně, soucítím s tebou, zvlášť v případě toho mailu a koberce!
@SestrickaPetricka Já měla taky den… Šťastná, že jsem dotáhla v práci akci, která mě několik měsíců stresovala, dorazím domů s vidinou zaslouženého hezkého zbytku dne. Tam mi bylo řečeno jen „hmm“ a muž mi začal líčit své plány se změnou zaměstnání, která se ale vůbec nehodí v současné situaci. Přešlo to do hlasité výměny názorů… ![]()
Jo a já zas trochu závidím tobě tu svobodu, ráno tě nikdo nebude budit ![]()
@SestrickaPetricka Holka zlatá, máš recht. Je fajn, že na tom všem vidíš i něco pozitivního, neřkuli, že jako zatím bezdětná vidíš realisticky své vyhlídky do budoucna (např typu: po tom všem, co se Ti dnes stalo, sama doma, osypaná a ožralá s úlevou padnuvší do postele. Najednou šílenej řev a dítě se budí se srdcervoucím jekotem, že ho bolí ucho. Autem na pohotovost se v tomto stavu vydat nemůžeš. Zavoláš taxíka, dítě ti visí na noze a do toho jdeš vzbudit ještě mimino, které musíš vzít s sebou… ;-D Něco podobného se mi stalo.
![]()
Budeš jednou skvělá máma!!!
Ať je zítra líp! ![]()
Treba vyzivny bylo, kdyz pes vyzral kocici zachod a pak to vrhnul na schodech, to byl puch…
Nekdo mi preridil vcera budika, tudiz jsem rano vstala s pocitem, ze stihame, nacez bylo o 3/4 hodiny vic, nestihali jsme se ani nasnidat, rikam fajn, stavime se cestou v pekarstvi, prijdem tam a zavreno z rodinnych duvodu
Skolka za 10min zavirala, nebyl cas bezet jinam, sestilety sel do skolky o hladu
Az kdyz jsem zas sedela v buse, tak mi doslo, ze mam v batohu jeho bundu, kterou jsem mu tam chtela nechat.
Odpoledne cestou za skolky jsme sli na hriste, syn po chvili, ze chce kakat, tak rikam, ze jdem ba autobus, nechtel, ze pujde pesky, no doslo mi, ze uz mu boban tlaci na ritku. Tak jsem ho kousek odvedla, at se vykaka na miste, strasnej boj, nakonec kadil uprostred louky cca 20 metru od hriste plnyho deti a matek ( neodvazovala jsem se tam ani podivat) byl svleceny od pasu dolu, za nim stali dvoulety a ctyrlety, sledovali jak hovinko leze a rvali oba velice nahlas: Fuuuuj, hovnoooo!
Pak na dalsim hristi pohrbil dvouletak to auticko, doma se ctyrletak polil bublifukem, kocour se pokusil stopit sunku k veceri, pes na zahrade pochcal hrabe, kterymi jsem chtela shrabat posekanou travu…
Vlastne kdyz to tak sepisu, tak to byl docela narocny den. ![]()
@Levandule121 @Ukulina pobavili jste mě!:)))) díky:))…už se mi pletou písmenka, tak snad raději dobrou noc…Áve den Blbec! ![]()
@SestrickaPetricka píše:
Poprvé zakládám diskuzní téma:D…po dni Blbec se asi musím vypsat:D…dnes-5ti hodinová kontrola hygieny (provozuji služby…taková hygiena je prostě bájo, co si přejete zažít každý den:D..)do toho jsem dostala „krámy“ (snažíme se o dítě téměř rok a půl), přítel je už druhý týden pracovně v Německu, tudíž jsem na vše sama, chybí mi to jeho objetí a teplo… a nějak to na mě všechno padlo…no a prostě milion věcí kolem a kolem. Večer jsem se teda už i zasmála, když se mi do toho všeho připálila čočka, pes mi poblil vše od parapetu přes sedačku až po podlahu, našla jsem mixér v lednici (místo v lince…asi Alzhaimer) a do toho jsem si teda na závěr dne otevřela alespoň lahvinku červeného a po první dvojce jsem se za hodinu tak osypala, že bych mohla dělat reklamu na Alergin…Takže, co vy a Den Blbec? Nějaké vtipné příhody, pro zasmátí?:)))))
Hezký, pobavilo ![]()
Neboj, bude líp, to je jen takové období ![]()
@Bibi239 píše:
Treba vyzivny bylo, kdyz pes vyzral kocici zachod a pak to vrhnul na schodech, to byl puch…Nekdo mi preridil vcera budika, tudiz jsem rano vstala s pocitem, ze stihame, nacez bylo o 3/4 hodiny vic, nestihali jsme se ani nasnidat, rikam fajn, stavime se cestou v pekarstvi, prijdem tam a zavreno z rodinnych duvoduSkolka za 10min zavirala, nebyl cas bezet jinam, sestilety sel do skolky o hladu
Az kdyz jsem zas sedela v buse, tak mi doslo, ze mam v batohu jeho bundu, kterou jsem mu tam chtela nechat.
Odpoledne cestou za skolky jsme sli na hriste, syn po chvili, ze chce kakat, tak rikam, ze jdem ba autobus, nechtel, ze pujde pesky, no doslo mi, ze uz mu boban tlaci na ritku. Tak jsem ho kousek odvedla, at se vykaka na miste, strasnej boj, nakonec kadil uprostred louky cca 20 metru od hriste plnyho deti a matek ( neodvazovala jsem se tam ani podivat) byl svleceny od pasu dolu, za nim stali dvoulety a ctyrlety, sledovali jak hovinko leze a rvali oba velice nahlas: Fuuuuj, hovnoooo!
Pak na dalsim hristi pohrbil dvouletak to auticko, doma se ctyrletak polil bublifukem, kocour se pokusil stopit sunku k veceri, pes na zahrade pochcal hrabe, kterymi jsem chtela shrabat posekanou travu…
Vlastne kdyz to tak sepisu, tak to byl docela narocny den.
To bylo výborný ![]()
Musela jsem se držet, jak jsem prskala smíchy abych neprobudila dítě ![]()
Nejvic potesi cizi nestesti, fakt to funguje! ![]()
Ba ne, netesi me to, ale pobavila jsem se a zaroven s vami vsemi soucitim.
Mne se dnes nic az tak hrozneho nestalo, presto jsem mela nic moc naladu. Ted jsem si uvedomila, jak klidny den plny pohody to vlastne byl. ![]()
No tak to já měla perné ráno. V pět ráno mámííí. No chvilku mi trvalo než jsem se vyhrabala
kdybych věděla co najdu, vyletim jak střela. Kluk měl ošklivý průjem a jak se probudil a po tmě hledal nočník, zašpinil celý pokoj. Chvíli jsem přemýšlela, jestli se raději nepřestěhovat, ale pak jsem to uklidila.
chudák malý…ale úplně to vidím a ch. čiju smíchem ![]()
Nedávno jsem měla ještě jeden den blbec (ikdyž lehčího a humornějšího rázu), tak napíšu. Pro pobavení:)
Od rána mi vše padalo, při vaření oběda jsem vzala půl kilovou dózu se solí, která nebyla dovřená, takže celá sůl mi šupla do hrnce a bylo dovařeno. Když jsem šla po schodech dolů, tak jsem zavadila volným trikem o dřevěné madlo (záchytné madlo podél schodů), které jsem tím vyrvala ze zdi a triko si rozškubla vejpůl. Když jsem šla pak do schodů, tak jsem zakopla a potkala se obličejem se zemí. Myslím, že ten den bylo ještě něco, ale už si nevzpomenu co:D…to už jsem se své (ne)šikovnosti smála i nahlas…vidět někdo ty moje držkopády, tak si myslí, že jsem nametená:D
Já jsem celkově takhle „šikovná“. Já už třeba dopředu vím, že to kafe, co nesu tak nešikovně v ruce stejně rozleju…a rozleju:DDD
Pobavilo..
Mně se nic tak hrozného nestalo, akorát se dnes stavil takový fešácký řemeslník u nás, zazvonil a stál u branky, něco jsem mu předala, otočím se, odcházím zpět domů a laškovně se na něj ještě ohlédnu a PRÁSK zakopnu o odrážedlo a hodím takovou tlamu do záhonu..
![]()