Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj navečer jedna oddychová diskuse a to hrátky s čísly a datumy. Náhody a tak.
Já teď před chvílí přišla na to že můj nezměněný pin co jsem dostala z banky je stejný z datem narození jedné mé velice blízké osoby.
pin už mám dlouho ale teprv teď mi to došlo.
Nebo v čísle účtu mám stejné čtyřčíslí jako má jina blízká osoba za lomítkem v rodném čísle ![]()
Nebo že mé datum narození obsahuje jen nuly, jedničky a devítky.
Co zajímavého napadne vás?
Těším se na příspěvky ![]()
Taky PIN - s kolegyní jsem podnikala a měly jsme firemní kartu, PIN byly dny našich narození. Dcera se narodila ve stejný den jako já. Čísla za lomítkem jsem teda ještě nezkoumala. ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Ahoj navečer jedna oddychová diskuse a to hrátky s čísly a datumy. Náhody a tak.
Já teď před chvílí přišla na to že můj nezměněný pin co jsem dostala z banky je stejný z datem narození jedné mé velice blízké osoby.pin už mám dlouho ale teprv teď mi to došlo.
Nebo v čísle účtu mám stejné čtyřčíslí jako má jina blízká osoba za lomítkem v rodném čísle
Nebo že mé datum narození obsahuje jen nuly, jedničky a devítky.
Co zajímavého napadne vás?
Těším se na příspěvky
Jo a jeste u doktora davaji sestimistny kod pro prihlaseni kdyz se chci objednat onlajn a tam mam 6jednicek ![]()
Jednou jsem poznala pani, ktera byla narozena presne jako ja 1.ledna ale o 80 let drive
moc hezky jsme si popovidali
Napadlo mě narozeninový paradox http://codeasi.blogspot.cz/…ikovany.html?m=1
To je hezká diskuze.
Já mám narozeniny 18. manžel 2. a syn 9. 18:2=9. No a ještě jsme se brali 16. 18-2=16.
Tak já celý svůj svobodný život prožila v rodinném domě, který postavil můj tatínek, a který má čtyřmístné číslo. V domě se stejným číslem (v porodnici), ale samozřejmě na jiné adrese se narodil můj syn a navíc má toto čtyřčíslí také za lomítkem ve svém rodném čísle ![]()
Manzel, ja, syn i dcera… vsichni jsme se narodili v sudem roce a lichem mesici.
Manzel ma narozeniny 9.3., svara 3.9.
Nase deti se narodily oba 260.den po oplodnovacim sexu.
![]()
Svatbu jsme meli 07.08.09. Manzel s rodici zil v dome s cp 789.
Příspěvek upraven 13.05.15 v 21:46
@Knihomyš píše:
Napadlo mě narozeninový paradox http://codeasi.blogspot.cz/…ikovany.html?m=1
A co zeprv kdyz jsou naroteni sourozenci ve stejny den ( a tim nemyslim dvojcata, ale treba po par letech)
Já jsem narozená ve stejný den jako můj muž.
Moje druhá dcera se narodila 17.7. ve 14:17 (2:17) a na ruku jsme obě dostaly číslo 217. První dcera se narodila v 17:02.
@Mafina5 píše:
Tak já celý svůj svobodný život prožila v rodinném domě, který postavil můj tatínek, a který má čtyřmístné číslo. V domě se stejným číslem (v porodnici), ale samozřejmě na jiné adrese se narodil můj syn a navíc má toto čtyřčíslí také za lomítkem ve svém rodném čísle
No a to je teprv mazec ![]()
Tak u nás- moje mamka a moje vyvdaná neteř je narozená ve stejný den, jen je mezi nimi 40.let rozdíl, navíc mají stejné křestní jméno.
A kdyby se moje děti narodily v termínu (1.dítě je normálně, 2.o dva týdny dříve plánovaným s. c a 3.předčasně), tak by pokaždé mezi sebou měly věkový rozdíl 4.roky a 11.měsíců- tohle jsme v plánu rozhodně neměli. ![]()
Taky s dovolením přispěju do diskuze. Syn se narodil ve stejný den jako jeho babička, jen o x desítek let později ![]()
Můj syn měl datum narození 21.12.2001,přineslo nám to však smůlu, zemřel mi ![]()