Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Žila jsem v domě s číslem 321, nyní 234. Dcera se narodila ve 22.20, a měla číslo 23, moje oblíbená osoba bydlí v čísle popisném 32 ![]()
Dcera se narodila ve stejny den i mesic jako jeji otec a navic ji to hezky ladi s rokem.
Je 20.11.2011. ![]()
Ale nekdy me ty cisla desi. ![]()
Když jsem dostala SPZ k autu tak jsem si říkala, že mně je to číslo nějaký povědomý. Až po čase mně došlo, že to je poslední čtyřčíslí mého telefonního čísla. ![]()
@Nairol Jé, to máme stejné! Dcera i otec nastejno, dokonce ve stejnou hodinu, sekla jsem se jen o dvě minuty! ![]()
Ještě jsem si vzpomněla… Kamarádky chlapeček se narodil 20.09.2009.
Další kamarádka se narodila minutu před půlnocí a její sestra (o roky a měsíce později) minutu po půlnoci.
Ve svém životě si moc nepamatuju, co se dělo v určité minuty ale od oltáře jsme s manželem odcházeli v 12 hod. 34 minut a 56 vteřin (samozřejmě to netrvalo jen vteřinu) a to 7.8.09. Povedla se nám neplánovaně pěkná postupka. ![]()
Syn se narodil ve 2:01. K druhému porodu jsme do nemocnice dorazili v 2:03, odtok plodovky 2:05 a dcera byla na světě 2:08 (podle propouštěcího papíru). Co se dělo a děje v dalších minutách mého života si už tolik nepamatuju ale toto mi uvízlo.
Cisla, ktera ma syn v rodnem cisle za lomitkem, tvori datum meho narozeni.
Je to opravdu zajímavé až teď jak zde pročítám diskusi jsem si uvědomila že mé rodné číslo konkrétně čísla za lomítkem jsou ročníky mé tchyně a mého chlapa. to je divný.
Já i 3 moje děti jsme narozeni v lichý den.
Vloni jsme slavili…já 45, starší syn 25, mladší syn 20, dcera 5.
Dcera se narodila 1.2., děda umřel 1.5., babička umřela 1.10.
První dcera je narozená 3.1.2012
Druhá dcera je narozená 2.11.2013
No, občas se do toho skrz samé jedničky, dvojky a trojky pořádně zamotávám
!
A navíc si lidi myslí, že jsou narozené nějak moc těsně za sebou, tak musím vysvětlovat, že první je ze začátku a druhá ke konci roku, což dělá skoro 2roky
!
A moje lomítko za rodným je konečné čtyřčíslí na telefonním čísle! Pořád mi to bylo povědomé
!
Dcera je narozená 12.12.2012, měly jsme číslo 21 a byly jsme na pokoji č. 2.
Jo a ještě číslo 13… Cely život jsem bydlela v č. p. 13, 13.7
jsme se dozvěděli, že čekáme holčičku a 13.5., že čekáme druhou holčičku. A pak ze je třináctka nešťastný číslo. ![]()
@Nairol tak u nas se druha dcera narodila o rok a mesic pozdeji 20.12.2012 ![]()
Moje prvni mobilni cislo bylo datum meho narozeni. Muj muz ma narozeniny na moje jmeniny a ja mam narozeniny ve stejny den jako jeho otec. Muj muz je narozen na Hitlera, dcera na Stalina a muj stryc a muzuv nejlepsi pritel na Lenina
.