Depka z návštěvy kadeřnice

Anonymní
27.2.26 09:09

Depka z návštěvy kadeřnice

Ahoj. Včera jsem byla u kadeřnice. Poprvé v jednom salonu. Nenalíčená, obočí jsem rychle přejela ledabyle tužkou, prostě jsem to neřešila. Vlasy mám pouze k ramenům, stříhat jsem nechtěla. Stejně mi nabídla, že mi může udělat poloofinu či co. Prý mám celkem vysoké čelo, že by mi to sedělo. No, super. Celý zbytek dne jsem se ujišťovala doma před zrcadlem, že nemám nijak vysoké čelo. Pak se mě ptala, čím si dělám obočí. Že ona má vytetované a že to nejde vůbec poznat. A nakonec se mě ptala, jestli se líčím někdy, proč ne každý den, a že je super permanentní make up. Tak vám řeknu, že mé sebevědomí je total v hajz.. Asi jsem přecitlivělá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1092
27.2.26 09:11

Prostě jste si nesedly, už tam nechoďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21310
27.2.26 09:18

Snazila se ti prodat dalsi sluzby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
27.2.26 09:19

No proste ti chtela prodat dalsi sve sluzby. Kdyz ti rekne, ze vypadas bajecne, tak si od ni oboci ani permanentni makeup udelat nenechas. Tak to hod cele za hlavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10976
27.2.26 09:23
@Anonymní píše: Více

To jako fak? Kvůli takové kravině, kterou bys vůbec nemusela řešit?

Ta to je ti kolik, 14 let?
To by odpovídalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30929
27.2.26 09:30

Trochu zapracuj na sebevedomi :hug:. Jak pisou holky vyse, jenom marketing, nic vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.2.26 09:30

Jsi precitlivela. Jen ti chtěla prodat další služby. Tot vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56089
27.2.26 09:40

:). Vzdyt o nic nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24815
27.2.26 09:49

co blázníš!? prostě toho dost namluvila.. na nevyžádané nechtěné služby a ódy na permanent bych jí řekla, že nemám zájem a vůbec mne to nezajímá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33597
27.2.26 09:53

Neber si to osobně, prostě se snažila ti vnutit další služby. Proč hned sebevědomí v hajzlíku? Fakt tě rozhodí taková blbost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2651
27.2.26 10:00

Pust to z hlavy. Ofinu ti chtěla ostříhat protože si automaticky k ceně přihodí částku za střih.
Na permanentní make-up a vytetování obočí by ti dohodila kamarádku, se kterou si vzájemně dohazují klientky. Nebo za to má u ní dokonce nějakou provizi. To je běžná praxe, mě taky takhle v létě jedna kadeřnice začala vyprávět jak je hrozné vidět ty ženské v sandálech bez pedikúry. Až jsem si začala prohlížet svá chodidla v sandálech. No a když jsem odcházela všimla jsem si, že je hned naproti pedikúra - manikúra.
Prostě to zkoušejí.
To nemá nic společného s tím jak vypadáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1763
27.2.26 10:14

Já na hodnocení vzhledu bývala taky hodně citlivá. Měla jsem dojem, že je to kritika. Dneska, když už jsem se sebou v pohodě, musím uznat, že nešlo ani o hodnocení, ani o kritiku. Byly to jen návrhy, jak něco zlepšit a nebyly špatně míněné. Naopak jsem ráda za kadeřnice a kosmetičky, které mi třeba i něco poradí, ne že mě jen stříhnou. Spousta z nich vám na obličeji a vlasech vytvoří cokoliv, o co si řeknete a kolikrát vám to spíš vizuálně ublíží. Ono totiž většina z nás umí posoudit, co se nám líbí, ale už ne to, jestli nám to bude slušet. Já jsem tudíž za radu ráda. Někdy ji využiju, někdy ne… Jestli vám zničilo sebevědomí to, že vám paní poradila dát nějaké vlasy do čela, protože ho máte vysoké, tak asi nikdy nebylo moc velké. Ona tím přece neříká, že jste ošklivá nebo že vypadáte blbě. Jen konstatovala to, že máte vysoké čelo a že lidem, co to mají podobně, obvykle sluší ofinka… Prostě vám dala tipy, jak byste mohla ze svého vzhledu vytěžit víc. Viděla tam potenciál, řekla to. Vy jste si to vyložila jako kritiku vašeho vzhledu. Zřejmě ohledně vzhledu trpíte nějakými nejistotami a proto jste v tomhle ohledu přecitlivělá. To ale není chyba té paní, tu nejspíš vůbec nenapadlo, že by se vás mohla pár tipy tak dotknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8991
27.2.26 10:32

Je nesympaticky vlezlá, dotěrná. Starala se do věcí, které řešit nemusí. Víc bych ji za její způsob komunikace se zákazníkem vydělat nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.2.26 10:44

Taky by se mi to nelíbilo kdyby komentovala jak vypadám, ale záleží jakým způsobem by mi to říkala. Ale určitě si to nemusela brát tak vážně. Prostě příště půjdeš jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.26 10:45

Já vám to moje čelo musím vyfotit holky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat