Jak zastavit šedivění vlasů

2820
19.2.26 20:52

Jak zastavit šedivění vlasů

Chtěla bych se zeptat na reálné zkušenosti a recenze na pripravky, které zpomalí šedivění vlasů. Internet je toho plný, ale nechci kupovat podle placené reklamy., ale podle zkušeností žen.
Je mi 37, jsem tmavá, ale sem tam stříbrná nitka se už objevuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101777
19.2.26 20:56

@Lidulla Henna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4096
19.2.26 21:07

Nic, jen asi prestat starnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
19.2.26 21:31

Promiň, ale myslím, že jedině barvou na na vlasy. Jiné přípravky přes širokou škálu vlasové kosmetiky na to nejsou. Ona hraje hodně dědičná zátěž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
19.2.26 21:39
  • Citovat
  • Upravit
16160
19.2.26 21:49
@Lidulla píše: Více

Hmm, tak to mě opravdu moc mrzí, že se už tak brzy musíš potýkat se šedinami. Řekla bych, že s tím už asi nic moc nenaděláš…
Bohužel, za to všechno může hlavně genetika nebo i v nemalé míře i zvýšený stresový faktor. Ale jinak ti asi nezbývá nic jiného, než sáhnout po nějaké vhodné barvě na vlasy, která ti je alespoň trochu pomůže „oživit” a pokud možno, tak i vyživit. :P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
19.2.26 21:55
@Černá Madonna píše: Více
… po sezoně potřebuji protáhnout komín.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.2.26 22:08

Pardon, ale tohle mě pobavilo. Jej, co bych za to dala, mít v 37 jen občas bílou nitku. Je to genetika, to se nedá ovlivnit. U nás v rodině šedivíme už od mládí. Nic než barva nepomůže.
Prosím anonym, nechci to mít u svého nicku. Dík.

• Citovat
  • Upravit
8678
19.2.26 22:59

Nooo, mně přestaly šedivět a dokonce se do některých vrátil pigment, schválně jsem se přestala barvit, když jsem si toho všimla a vydržela jsem fakt dlouho, jen občas na nějaké akce stříkla ten barvicí sprej. Jak se to stalo bohužel nevím. Ale zkrátka je mám méně šedivé než předtím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
544
19.2.26 23:00
@Anonymní píše: Více

Presne jsem si rikala…lide s tmavymi vlasy casto sedivi jeste pred tricitkou…a hlavne kazdej sedivej vlas „zari“… Akorat se vetsina barvi, tak to dela dojem, ze maji vlasy tmave…A souhlasim s ostatnimi, ze nicmoc nez barva nepomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
20.2.26 00:12

Ve 37 letech není šedivění nic neobvyklého.
Já mám vlasy s nádechem že, je mi 42, a už mi šediví skráň, minulý týden jsem si dala hennu a uvidím.. zda to bude stačit…

Jinak, prý pomáhá jíst zinek…ale těžko říct, zda to fakt pomůže..
U blondýn je to nejméně markantní, ale zase většina blondýn si dává minimálně melír, takže to zakryjí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22925
20.2.26 05:34

Melír?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
20.2.26 07:26

Žádné přípravky nepomůžou, jedině obarvit. Šedivění způsobuje úbytek pigmentu přímo v kořínku vlasů, ten tam nijak uměle nedoplníš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
20.2.26 07:37

Je mi 36 a jsem šedivá celá, teda byla bych, kdybych se nebarvila. Genetika a stres. Nic na to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
20.2.26 07:44

Já jsem první šedivý vlas objevila na konci vysoké. Bylo to že stresu. V 37 jsem se už pravidelně barvila… Fakt to není nic neobvyklého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí