Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mně cca po 2 letech
Ms jsem měla za tu dobu asi 3×. Ale naštěstí se povedlo
Neztrácej víru, ono to půjde, jen musíš vytrvat ![]()
Tak tohle je pro mě hodně citlivé téma..Já jsem si nechala píchnout 1× Depo a to v 05/2008..a to jen z toho důvodu,abych se při pobytu ve Španělsku netrápila PMS.No a pak (a to je samozřejmě moje blbost)jsem se teprve podívala na net,co jsem si to vlastně nechala píchnout..zděsila jsem se..od září 2008 jsme se začali snažit o miminko-zbytečně..neovuluji,nemenstruuji a tak jsem skončila v CAR.Zatím se stále nedaří..A tak ti přeji,aby se s tím tvé tělo popralo lépe než to moje..a brzy jsi měla na testu //.
ahoj, ja si nechala pichnout jednou po porodu dcery posestinedeli 06/10 v 08/10 jsem mela jit na dalsi, uz jsem nesla. Menzes spise nemam, v listopadu 14dni v prosinci zatim nic. Spise nedoporucuji je to velke zlo, urcite bych si nedala jako antikoncepci jako bezdetna, po dalsim porodu pujdu spise do prasku alespon tri mesice po sestinedeli aby se upravil menzes ..... a znovu jsem neotehotnela hned
Příspěvek upraven 05.01.11 v 11:32
Ahojky,já se k tomu veřejně přiznávám,před porodem jsem měla šíleně silnou menstruaci,zvracela jsem,průjmy,omdlívala jsem.Mojí BÝVALOU Dr nenapadlo nic jiného,než mi jí píchnout,ve 20 letech,nerodila jsem (smí se až po porodu,nenarůstá po ní děložní sliznice).No měla jsem jen jednu,menses jsem neměla přes rok a nebýt mé nynější Dr asi bych dítko neměla.Brala jsem pak vysoké dávky hormonů,aby mi sliznice začala růst a mohla jsem otěhotnět.To se mi povedlo až po 4 letech ![]()
Ale to bylo všechno proto,že mi jí píchla když jsem ještě nerodila takže jinak nevím ![]()
Tak holky koukám že to je pěkný svinstvo
Myslíte že mám jít se třeba poradit ke gynekologovi? Ten mě asi nic na to neřekne, že? ![]()
a jak dlouho jste od posledni injekce? tak hlavni je aby se nastartovala pravidelna ovulace
Jinak děti mám dvě. A ještě chceme jedno. Koukám, že ale nebude jednoduchá cesta
Jinak jsem neměla z otěhu problém.
Prve anonymní co čeká na zázrak
Na poslední injekci jsem byla před měsícem.
A ještě do toho kojim syna. Ten má rok a půl. No i když kojení prý není antikoncepce. Známá takhle vsázela na to že kojí a dneska má doma 3 letého chlapečka ![]()
vy jeste kojite? ale to by se nemelo aplikovat kojici zeny… jeste se me dr. nez mi to pichnul 3× zeptal, jinak kdybych kojila tak by mi nabidl tu azalii, nebo jak se to jmenovalo
moje zkušenost - injekce jsem měla celkem 3 roky, vyhovovalo mi to, pak jsem dva roky brala normální HA, od září jsme se snažili a v prosinci jsem byla ve druhém měsíci těhu…takže nevím, zda to působí nějak negativně, asi taky záleží jak na koho a jak se s tím tělo propere. ani žádné problémy jiné nemám.
Na internetu jsem se dočetla(tedy samozřejmě pozdě),že po Depo může následovat 33 měsíců neplodnosti…a to mě doktorka než mi injekci píchla vůbec neřekla..
Už jsem se zde na miminu setkala s názorem,že Depo by se měla píchat pouze ženám,které již další dítě mít nechtějí..a s mými zkušenostmi s tím na 100% souhlasím..
já jsem si to nechala píchat asi rok pak jsme chtěli mimi ale menstruace se nedostavovala až po půl roce a nepravidelně.Otěhotnění mi trvalo skoro tři roky a podotýkám že před tím než jsem si nechala dát depo proveru jsem s otěhotněním problémy neměla spíše naopak.
magnolie píše:
Na internetu jsem se dočetla(tedy samozřejmě pozdě),že po Depo může následovat 33 měsíců neplodnosti…a to mě doktorka než mi injekci píchla vůbec neřekla..
Už jsem se zde na miminu setkala s názorem,že Depo by se měla píchat pouze ženám,které již další dítě mít nechtějí..a s mými zkušenostmi s tím na 100% souhlasím..
přesně tak já už bych do toho nešla ani náhodou a navíc i kdybych už další nechtěla tak já měla hrozné problémy no přesně jak v přechodu
Ahoj. Chci se zeptat.
A chceme miminko tak jsem si už nešla pro další. Ms jsem ještě nedostala. Můžu otěhotnět když nemám ms? Po jaké době se to povedlo vám? 
Rok a půl si nechávám píchat Depo proveru.
Ivet