Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:magnolie píše:Jinak mně vážně pomohla ta injekce na vyvolání menstruace. Začala jsem ji dostávat pravidelně každý měsíc. I když jsem neotěhotněla. Byla jsem ráda i za to, že to mám pravidelný
Janinko to je přesné..po té jedné injekci mi dr. slíbila,že nebudu menstruovat vůbec takže PMS je vyloučený..opak byl pravdou..100 dní jsem strávila ve vložkách kvůli neustálému špinění..a blbě mi bylo neustále a pak už ani ťuk..žádná ovulace,žádná menstruace,žádné miminko.
Pravidelná menstruace je prvním předpokladem pro otěhotnění
Já jsem na injekce na vyvolání docházela každý měsíc rok a kousek..přesto ovulka nenaskočila a sliznice zůstala nízská.Ani ms nenaskočila.Chtěla jsem,aby mě dr. poslala do centra..řekla mi,že chci všechno moc rychle
..Tak jsem se tam objednala sama bez doporučení a tam na mě koukali jak na blázna když jsem jim říkala,že už jsem přes rok na Agolutinu a má dr. mě nechtěla do centra poslat.Ted už občas ms i přijde,ale zrovna tento měsíc myslím,že opět budu muset na Agolutin
Ahoj, nečetla jsem celou diskuzi, ale zde je moje zkušenost. Po prvním dítěti mi Depo Proveru doktor nabídl jako možnost i pro kojící ženy. Měla jsem asi 3 injekce, do toho 1,5 roku kojila. Otěhotněla jsem asi 3/4 roku po poslední injekci a 2 měsíce po tom, co jsem přestala kojit.
magnolie píše:
petrusepetrus a jaké hormony jsi dostávala na podporu růstu sliznice? Já už jsem chodící hormon a přesto jsem stále na začátku..
Prve anonymní co čeká na zázrak
Jejda,tak to už nevím,ale brala jsem 6 tablet denně a po první ms jsem brala 3 denně,brala jsem je skoro rok…
Jo a taky mi rozhodila štítnou žlázu,po té jediné injekci jsem přibrala 25 kg a dodnes kůli tomu musímm brát Letrox…
Ahoj holky
Zajdu si k doktorovi. A chci se zeptat, platí se za tu injekci na vyvolání ms?
Já myslím že se neplatí…
Ještě jsem chtěla - jak tu někdo psal, že ms je 1. předpoklad pro otěhotnění, tak já ms před početím vůbec neměla. A to ne jednou ale několik měsíců. Brala jsem i Clostilbegit, ale taky nezabral. Až když jsme to s dr začínali vzdávat, tak jsem zjistila, že jsem v 7. týdnu těhotenství.
Takže naděje umírá poslední a těm co se nedaří přeji hodně síly ![]()
no ja budu muset, posledni inj. v srpnu v zari spineni, v prosinci 14dni spineni, v lednu zatim nic asi budu muset na gyndu co myslite?
Je mi 22 a depo proveru jsem užívala cca 5 let, nikdy jsem s ní žádné problémy neměla. Poslední injekci jsem si nechávala píchout v sprnu 2010 a potom jsem od prosince začala brát antikoncepci v pilulkách Jeanine (začala jsem přemýšlet o miminku). Vše se mi srovnalo tak jak mělo. Od června jsem vysadila antikoncepci a teď je začátek září a jsem v 6 týdnu těhotenství
takže nevěšte hlavu, já nemůžu proti depo proveře říci nic špatného. Jen samé dobré zkušenosti. Otěhotněla jsem třetí měsíc a to jsem ještě celý druhý měsíc byla sama bez partnera na dovolené. Takže u mě se zadařilo hned. Hodně štěstí i ostatním
Tak trošku oživuji diskuzi!
Já měla píchanou depo-proveru cca 1,5roků,ted sem to vysadila.
Dr.mě napsala atikon.jako pilulky,v 7denní pauze sem to nedostala
až 7den sem začala špinit,tak jsme si pilulku nevzala,abych to nezastavila.
Pak jsme asi 3dny lehce krvácela a špinila prášky skusím nebrat zda se mě další ms rozjede nebo né,tak uvidíme.
Kamarádak měla píchanou proveru 8let a to neměla ještě děti,pak vysadila a během 4měsícu byla těhotná a hned se jí ms rozjela.snad i mě se v klidku ms rozjede…
jestli budeš chtít, tak Ti můžu napsat prášky, které jsem brala necelý měsíc, než jsem začala brát Jeanine. Byli to prášky, aby si mi rozjel pravidelný cyklus a neměla jsem problémy. Doma je ještě mám, tak by ses mohla poradit se svým doktorem.