Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den všem, jsem tu noví a potřeboval bych poradit.
Manželka je ve 12tt což je skvělé
, ale bohužel jsme jiš 3× o miminko přišli
vždy kolem 6-8 tt.
teď je po zdravotní stránce vše v pořádku, ale manželka začala trpět nespavostí velkým stresem a deprese k doktorce jdeme až za měsíc tak potřebuji poradit ( uklidnit) jestli je to normální. Mockrát děkuji LL
Je to uplně normální.Měla jsem to celé těhotenství a vubec to nepřestalo,někdy mě to popadá ještě ted ![]()
Myslím, že takovýhle stres jí rozhodně nepomůže, takže bych zkusila meduňkový čajík (uklidňuje) a pokud by ani ten nepomohl, tak rozhodně navštívit dr dříve, než za měsíc a poradit se s ní. Držím palušky ![]()
Gratuluju ![]()
Ono u manželky to může být i hrozný stres díky předchozím zkušenostem, podvědomě se bojí, že to po čtvrté bude stejné.
Poradit se v lékárně, co by jí pomohlo od stresu (bylinky, homeopatika… hlavně něco, co se dá brát v těhotenství, na to se pořádně přeptat lékárníka), ať jde mezi lidi, kamarádky, na procházky, nevím, jak pracuješ, ale být co nejvíc s ní a vymýšlet aktivity, atd. aby zkrátka přišla na jiné myšlenky.
Uplne chapu, co si ted tvoje manzelka proziva. Ja jsem o mimi prisla v 9tydnu a ted podruhe mam taky velke obavy. Snazim se na to nemyslet,ale ono to vzdycky nejde. Ja se snazim vzdycky necim zabavit, nekam jit mezi lidi a nebyt sama, chodit na vylety do prirody. Taky mi hodne pomohl pan doktor,ktery me prvne kontroloval kazdy tyden a ted co dva tydny…to si myslim mi pomohlo nejvic. Vzdycky se po tom uklidnim. Budu moc drzet pesti. Urcite vse dobre dopadne ![]()
Mockrát všem děkuji za podporu
a doufám že vše zvládnem, moc se na to mimčo těšíme.
Přeji všem krásný den a hodně štěstí
a ještě jednou děkuji LL