Těhotenský ischias

343
23.10.10 16:31

těhotenský ischias

Tak mám za sebou první polovinu těhotenství a už mě trápí tzv. těhotenský ischias. Měla jsem to i v prvním těhotenství, ale nemyslím, že tak brzy, a taky jsem neměla dítko, které by na mojí hybnosti bylo závislé. Takže teď opravdu trpím bolestmi v kostrči, nemůžu vstát z postele, nemůžu se hýbat. Gynekolog poradil jít na neurologii, no ale tam mi řekli, že mě prý objednají tak za dva měsíce. Nemáte někdo nějakou babskou radu, cviky nebo aspoň dobré slovo, abych tolik netrpěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
586
23.10.10 18:01

Ahoj,
měla jsem tohle v těhotenství taky, babské rady jsem sice nezkoušela :-) ale fakt mi pomohla akupunktura. Docela jsem se bála, jak s tím zvládnu rodit, ale k porodu jsem šla už bez bolesti. Taky mi doporučovali nějakou Dornovu metodu- to ani nevím co je, protože nebylo potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1717
23.10.10 19:40

Ahoj, jsem na tom stejně, kolikrát se z postele hrabu se strašnými bolestmi. Doktroka mi teď napsala rehabilitace, začínám v pondělí, tam mi nějaké cviky určitě ukáží. Už se těším na nějakou úlevu. Malá mi pravděpodobně hodně tlačí na páteř, takže fakt nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
14.8.19 23:55

Lék guajacuran z lekarny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie