Prožívám těžké období, porod a deprese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mmd
171
6.4.16 10:22
@Anonymní píše:
Všechny krevní testy mě dopadly v pořádku akorát mám zvýšený cholesterol a tuky v krvy já co si vsugeruji to proste mám nebo vidim :( jsem uz z toho pekne unavena…

Tak to přesně u těchto poruch bývá, je to normální. Jak psala micmonek - moc se v tom nepiplst, čím víc se tím zsbýváš, tím je to horší. Přeji krásný den. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
15.4.16 23:17

Zakladatelko, vyhledej znovu odbornou pomoc. obavam se, ze tohle sama nezvladnes, byt te neznam a treba jsi silna osobnost, muze se ti rozjet psychoza.mas toho na sebe v kratke dobe prilis…vzpominam na holku, ktera trpela schizofrenii a mela pocit, ze jeji zuby nejsou jeji zuby.ta hranice mezi panickou poruchou a psychozou je velmi krehka a rozezna to opravdu jen odbornik.ono tam jde v podstate o to uvedomneni si - u psychoz tomu co se ti deje absolutne veris, u lehcich poruch si uvedomujes, ze neco s tebou neni v poradku..nicmene u obojiho je potreba pomoc..je mi moc lito co se ti stalo a verim, ze to zle sis vybrala a nastane lepsi obdobi. Zkus myslet na nejake pekne veci co te v zivote potkaly. nejaky moment, kdy se ti darilo, kdy jsi byla stastna, muze to byt blbost, treba ses citila dobre pri sportu atp. Tohle zabira na panicke stavy, nahradit si tu negativni myslenku ihned jinou, pozitivni vzpominkou. pripadne kdyz ti prijde na tve oko vzpominka, okamzite si predstavit znacku ‚stop‘,klidne to i rict nahlas. Drzim pesti, brzy hude lip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.16 12:34

Dneska uz muzu říct že to je lepšé řekla jsme si dost…přestala jsem se tolik pozorovat a už dokážu bejt i sama doma po ráno uz si nemusim brát rivotril udelala jsem si medunku a pohada :) beruu uz jen půl prášku rivotrili + ad vyhledala jsem i čísnkou medicínu veřím že i to pomůže když budu veřit že pomuze :D budu chodit i na akupunkturu…jo o schizofrenii jsem četla mela jem z toho starch ale když más schizofrenii tak nevis o tom ani že ji máš chování ti prijde normální…já si to plně uvědomuju :)

• Citovat
  • Upravit
3595
18.4.16 00:25

Tak to je dobře :kytka: držím pěsti… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat