Prožívám těžké období, porod a deprese

Anonymní
5.4.16 19:03

deprese???...jak dal

Ahoj, chci se zeptat jestli nemá někdo stejny problém jak já, protože uz nevím kudy kam :( začnu od začátku za poslední rok jsem toho prožila fakt hodne hnusných věci měla jsem problémy v práci málem mě umřel přítel a ted v unoru mě umřelo ve 35 tt miminko :(…depka me začala tím že asi cca 2´týdny od porodu jsem dostala šílenej strach že umřu našla jsem si na sobě snad 1000 nemocí nemohla jsem uz spát cca 2 dny zjistila jsem si že blbě na jedno oko vidím a pak jsem ho furt zkoumala az jsem z z toho měla halucinace (jako že jsem videla jak nekomu roste nos a tak) rodiče uz neveděli co tak jsem šla si lehnout na 8 dní na psychiatrii hle po dnech mě bylo fajn šla jsem domu a po cca 14 dnech znova pocit těžkych nohou byla jsem nemotorná pak zase měla jsem pocit že špatně vidim zkoumala jsem koukala jsem na všechno z blízka…furt na sebe koukám i z blízka do zrcadla a jakoby bych to nebyla já proste hnus jako by se v tom zrcadle mělo něco pohnout :( řekla jsem si že jsem blázen ted beru mirtizipan a rivotril furt zkoukám ty oči mam pocit že furt vidím divně proste když na něco koukám z blízka zamlží se to nebo já to nedovedu ani popsat jak vidim nekdy mam pocit že se mě věci zdalují když koukám z blízka na přítele proste nejednou zamlžíno ´jakobych koukala přes brýle? nedokáži to presne popsat nekdy jako bych to nebyla proste ja :( je to šílený :( třeba když koukám na nos jenom zamlženo jazyk uz si skoro nevidim :( mám pocit že znovu skočím a uz v bohnicích :( furt zkoumám ty oči že uz mozek z toho musí mít guláš:( na očním jsem byla a vše ok krev ok delali m vyšetření srdce taky ok :zed: :zed: :zed: dá se tohle ubec vyléčit?? přemýšlím že pujdu hned jak me skončí mateřská do práce abych se nak zabavila a nemyslela na to třeba to pak prejde :zed: :zed: nálady mám jak na houpací dráze :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
5.4.16 19:18

Zdravím a moooooc držím palečky ať máš aspoň dalších 5 dětí. Co se stalo, že andílek odešel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.16 19:20

Vina doktora neřešil preeklpasii ja nevedela ze ta nemoc existuje ńa pohotovost jsem se dostala s tlakem 200/144 bylo pozdě :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.16 19:24

Uz od malo mám strach z doktorů z nemocích jsme tak i hypochondr mam panickou ataku a co ví co ještě tedka mam za deprese :( já uz mám pocit že musím mít i něco na mozku a mam desnej strach ze umru :( le uz to není takovej velkej strach mam AD ty trochu zabíraj ale ja se furt zkoumám :( uz me z toho šibe pripadam si fakt ja blázen :( furt zkoumám ty oči :(

• Citovat
  • Upravit
35792
5.4.16 19:25

Je mi líto, ale jakto, ze mas mateřskou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.4.16 19:25

Strašné, vše se mu vrátí, přeju hodně sil. Tečou mi slzy, moc zdravím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.16 19:26

14 týdnu od nástupu na MD pak bud neschopenka nebo do práce :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.16 19:28

Myslím že na to že mě je 22 jsem si toho prožila fakt moc a muj mozek uz to nak nedava :(

• Citovat
  • Upravit
52
5.4.16 19:35

Nemůže to být těmi léky, nějaké halucinace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tali98
5.4.16 19:45

Bude dobře, tomu věř. Přeji moc štěstí a věřím, že příště už to s miminkem určitě vyjde :hug:

• Citovat
  • Upravit
mmd
171
5.4.16 19:45

Ahoj zakladatelko, to co popisuješ je klasická panická porucha a stavy derealizace. ( to, co popisuješ s těma očkama) Nejsem doktor, ale také jsem si tím prošla, tak Ti písnu, co pomáhalo mně. V první řadě je třeba každý den si opakovat mantru „můj strach není reálný, je pouze v mé hlavně“ pokaždé, když na Tebe přijde nějský divný stav, tsj si to opakuj. Zhluboka pomalu dýchej a vnímej jen dvůj dech. Třeba nádechy a výdechy počítej. Dáke velmi doporučuji přečíst si příručku o panické poruše od doktora Práška, seženeš ji zdarma na netu. Dále co mi pomáhalo bylo všímání si maličkostí, kterè mi přinášejí radost -jako jsou třeba rozkvetlé květiny. Nezapomínej, že nejdůležitější je skutečnost, že čemu věnujeme pozornost, to sílí. Zkus tedy tu svou zaměřit na příjemné věci. Přeji mnoho sil a klidu. PS:Veškeré zkoušky, které nám život připravuje, se dějí z nějakého důvodu. Má nás to něco naučit… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
5.4.16 20:07

@mmd naprosto souhlasim. Zakladatelko prilis venujes pozornost ocim 8o a zabyvas se myslenkama, ze jsi blazen. Oprosti se od toho. Pokazde, kdyz to na tebe jde, zacni myslet na neco pekneho. Me se osvedcilo opakovat si pozitivni slova…laska, andel, nebe, priroda, kyticka, pejsek… Tohle pomaha a posiluje, casem se vycvicis a ataky zacnou ubyvat. Hlavne se v tom NEPIPLAT. :srdce: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.16 20:15

Ja to mam ale stema očima pokaždý když se podívám na něco z blízka ikdyž jsem v klidu to je taky normální?:(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.16 22:19

Zakladatelko, dělali ti test na amemii-nedostatek železa? Nemůžeš mít chudokrevná po porodu? Velká ztráta krve. Vím, o čem mluvím. Já musela přerušit těhu s dvojčaty ve 22. týdnu a ztratila jsem hodně krve, dávali mi krev. Omdlévala jsem, měla jsem rozostřené vidění, blikání před očima. Jinak je mi líto, co se ti stalo a z vlastní zkušenosti ti radím, aby jsi se po 6 nedělí vrátila do práce. Mně to pomohlo a za 5 měsíců od té záležitosti jsem byla znovu těhotná a mám ted již téměř 6 letého syna. Hlavu vzhůru, drzím palcem vše bude dobrééé. Držím pěsti, ať se dáš brzo do pořádku!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.16 10:18

Všechny krevní testy mě dopadly v pořádku akorát mám zvýšený cholesterol a tuky v krvy já co si vsugeruji to proste mám nebo vidim :( jsem uz z toho pekne unavena…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100