Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem, doporucite zábavnou hru pro 6leteho? Má rad starwars a moře Z her co má ho baví Dobble. Na trhu je toho hodne, tak nevím. Ocenim vaše zkušenosti. Dekuji a hezké odpoledne
Děti od kolegyně hrají ještě tuhle hru https://www.planetaher.cz/…bongo-junior a moc je baví.
Šestiletého baví Labyrinth, ubongo junior, dobble, cink junior
Šestiletá dcera ráda hraje Kuřecí olympiáda, Labyrinth junior, Želví závody, Tik tak bum junior, letos dostane Osadníci z Katanu junior. Nebo jsou fajn smart hlavolamy od Mindok. ![]()
@mumisek79 píše:
@lucenka myslíš Labyrint Junior?
my máme ještě po mně klasickou verzi, nekoukala jsem jaký jsou rozdíly proti junior verzi (asi míň kartiček)
Já mám pro 6 letého připravené k vánocům ubongo junior a česko junior ![]()
U nás jedou nejvíc Želví závody, hry od Lucie Ernestové (ty jsou perfektní), máme hromadu pexes (hrajeme denně), a Mindok smart hry. Dále hrajeme Carcassone, společenské hry od Lega..
@mumisek79 píše:
Ahoj všem, doporucite zábavnou hru pro 6leteho? Má rad starwars a moře Z her co má ho baví Dobble. Na trhu je toho hodne, tak nevím. Ocenim vaše zkušenosti. Dekuji a hezké odpoledne
Šestileťáka bavily Želví závody, Děti z Carcassone, Rio Mare, Dobble, Kvarteto, válka (obyčejné karty), Osadníci z Katanu (ale s upravenými pravidly - zakázali jsme piráta), Monopoly Junior.
Karak, Tarantula Tango, Zachraňte příšerky, Zombie Kidz, Gobbit, Hrachouni, Kraken zuří…