Děsně nafouklá

Anonymní
29.1.25 08:05

Děsně nafouklá

Ahoj :mrgreen: asi tabu téma, ale taky vás tak strašně bolí břicho a ještě nafouklé? Jsme 5tt a myslím, že umřu. :zed: Tak mě strašně bolí břicho od nadýmání a k tomu celkem zácpa. Nevíte co na to? :D :zed: Já už si kolikrát myslela, že bude potrat a bylo to toto :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
108
29.1.25 08:16

Nadýmání v těhotenství je bohužel normální.😁 Doporučuji pít heřmánkový čaj (květ) také můžeš brát Espumizan. 😊 A nepít/nejíst věci co nadýmají, třeba káva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35832
29.1.25 08:25

Lactulosa na zácpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
29.1.25 08:27
@Anonymní píše: Více

je to normalni, prestala jsem se nadymat nekdy 16 tydnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
29.1.25 08:41

Je to normální, já měla v prvním trimestru tak nafouklé břicho, že sem vypadala jak za půlkou těhotenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16956
29.1.25 15:08

Ahoj, normální v začátcích ;) okolo 7-9tt to většinou přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
29.1.25 15:54

Ahoj mam to také tak od prvních týdnu. Ted jsem 18+2 a mám stále takže asi neporadím. Ale nejsi v tom sama 😁 momentálně jsem konečně od včera začala rozeznávat pohyby mimča od pohybů střev 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.25 16:47

@Kriss Tina taky si tak přijdu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.25 16:48

@Bet1 je tak to mam v uvozovkách radost, že je to normální :mrgreen: :mrgreen: já mám občas třeba problém s tračníkem, ale toto jsem ještě nezažila :mrgreen: :mrgreen: manžel se vždycky na mě vyděšeně dívá 😂 😂

• Citovat
  • Upravit
454
29.1.25 16:54

Bohužel to je asi normální. 😕 😁 ale super to teda moc není 🤣 manžel to zas nechápe protože ten prdí kudy chodí a nechápe že mě to nejde 🤦‍♀️ 🤣 kdyby to šlo tak to přece tak v břiše neboli 🤦‍♀️ 🤣 a třeba espumisan mě osobně vůbec nepomáhá 🤦‍♀️ když už tak mi trošku pomůže sklenička piva, ty bublinky mě alespoň pomůžou trošku krknout aby to šlo alespoň horem ven 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí