Despotický partner
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
Reakce:
Pro všechny ženy: nežijte s despoty, manipulanty, násilníky! Jsme ve svobodné zemi, kde vám ženicha nevybírají rodiče, buďte rády za naše poměry, kdy můžeme žít dobrovolně s někým, kdo nám opětuje lásku. Konec hlášení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kfětoslava
Díky za radu.. Přesně tohohle jsem se chtěla vyvarovat. Všechno tohle vím,
ale zase chápu, že Vam to nedalo
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Kfětoslava
Díky za radu.. Přesně tohohle jsem se chtěla vyvarovat. Všechno tohle vím, ale zase chápu, že Vam to nedalo
Já ti neradím, to bych si nedovolila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kfětoslava píše:…ale radíš a přesně tohle psala zakladatelka hned v úvodu, že nechce
Já ti neradím, to bych si nedovolila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, asi trochu nemilé téma.. chtěla bych si soukromě napsat se ženou, která žije s despotickým mužem. Nestojím o názory těch, co takového nemají, děkuji za pochopení.
Pokud se některá nestydíte, napište mi sem.. napíšu soukromou zprávu. Díky
Despota je můj bratranec k ženám, s mojí kamarádkou-bývalou spolužačkou měl vztah a choval se k ní otřesně, to samé údajně i k jiným bývalým partnerkám, k jiným lidem včetně rodinných příslušníků se chová většinou nadřazeně, nemá mnoho přátel a každá žena od něj naštěstí odešla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Klopotkova píše:
Despota je můj bratranec k ženám, s mojí kamarádkou-bývalou spolužačkou měl vztah a choval se k ní otřesně, to samé údajně i k jiným bývalým partnerkám, k jiným lidem včetně rodinných příslušníků se chová většinou nadřazeně, nemá mnoho přátel a každá žena od něj naštěstí odešla.
A co na to lidi v rodine, jestli muzu byt zvedava? Ma tam nejakou podporu nebo vzor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kfětoslava píše:
Pro všechny ženy: nežijte s despoty, manipulanty, násilníky! Jsme ve svobodné zemi, kde vám ženicha nevybírají rodiče, buďte rády za naše poměry, kdy můžeme žít dobrovolně s někým, kdo nám opětuje lásku. Konec hlášení.
Pod to se podepisuji…a taky neradím…každý sveho stesti…blabla…
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Klidně napis, mám za sebou 3 roky, ale opravdu výživný. Skončilo to
mými 45 kily, vyrazkou přes cele břicho a stehna (z nervů) a fackou na
Stedry den Odchazela jsem 2 roky, kdo
nezazil nepochopí.
Nikdo mi nevěřil ze ten věcně milý a usměvavý člověk je za zavřenými dveřmi psychický tyran
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahojky, nemam partnera, mam takoveho otce, typy jako je on sem separovala ackoliv me to stalo mnoho sil a lasky, takze klidne napis.Muzu ti vylicit dusledky takoveho vztahu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj, první vlna už asi vyšuměla. Nevím, kam chceš směřovat nějaký dotaz, ale neboj se napsat, žiju s takovým mužem už skoro 10 let a jsem šťastná. Může to i fungovat, přestáli jsme spoustu situací, co běžně páry nepřestojí. Záleží hodně na člověku, ale myslím, že je jen potřeba umět s tím pracovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kubula.K píše:
A co na to lidi v rodine, jestli muzu byt zvedava? Ma tam nejakou podporu nebo vzor?
Berou ho takového, jaký je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Katy488 píše:
Ahoj, první vlna už asi vyšuměla. Nevím, kam chceš směřovat nějaký dotaz, ale neboj se napsat, žiju s takovým mužem už skoro 10 let a jsem šťastná. Může to i fungovat, přestáli jsme spoustu situací, co běžně páry nepřestojí. Záleží hodně na člověku, ale myslím, že je jen potřeba umět s tím pracovat.
A jak to funguje? Jsi extremne submisivni a vyhovuje ti to, nebo ses prizpusobila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Zrada od partnera
- Za jak dlouho vám partneři řekli, ‘miluji tě’
- Chytnul váš partner někdy pohlavní nemoc?
- Toxický partner, krize
- Partner se změnil, vadí mu vše
- Partner na rodičovské dovolené
- Partner prodělal na akciích
Ahoj, asi trochu nemilé téma.. chtěla bych si soukromě napsat se ženou, která žije s despotickým mužem. Nestojím o názory těch, co takového nemají, děkuji za pochopení.
Pokud se některá nestydíte, napište mi sem.. napíšu soukromou zprávu. Díky