Děti a ex
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jestli ti to takto nevyhovuje, můžeš podat k soudu návrh na úpravu výchovy. Ale tam musíš přesně specifikovat, jak si to tedy představuješ - jak dlouho bude které dítě u koho z vás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Upřímně ti moc nevěřímuž jen proto, že dítě ti někde jen tak neošetři. Já musím všude i s klukem a to je mu 17
A ty se někde prokazuješ občankou? To se mi ještě nestalo. Vždycky se mě jen zeptali kdo jsem a tím to haslo. Já bych teda zuřila, kdyby s dítětem šel k lékaři někdo jiný než otec nebo já.
- Citovat
- Upravit
Já ti částečně rozumím, co se návštěv lékařů a zákroků týká. Pokud máte ale určený pravidelný styk, tak vše plánuj na dobu, kdy je dcera u tebe. Doktorku bych informovala, že si přeji ošetření jen za přítomnosti zákonných zástupců. Co ale nechápu, dětská lékařka tvého dítěte tě nezná, že si myslí, že s ní minule přišla maminka a tebe se ptá, kdo jsi? To nějak nechápu ![]()
Co se ostatního hlídání týká, nemůžeš a nemáš právo mu do toho mluvit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
A ty se někde prokazuješ občankou? To se mi ještě nestalo. Vždycky se mě jen zeptali kdo jsem a tím to haslo. Já bych teda zuřila, kdyby s dítětem šel k lékaři někdo jiný než otec nebo já.
Tak ono i když se prokážes, tak se z toho nepozná, zda jsi rodic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úplně se v tom vidím mám podobnou situaci až na to ze i já mám svého přítele a dokážu se s bývalým domluvit na určitých věcech co se dítěte týče, jasně že jeho přítelkyně by ráda koordinovala ale vždy připomenu ze to jsou moje a jeho děti a že se v tomhle domluvime i bez ní, zkus si sním třeba prohodit pár slov bez ní s mým ex se taky lip domluvim když je bez ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chudak holka, nema segru, musi byt s cizima lidma, kteri delaji naschvaly, za rok bude zase jina nextka a jina cizi babicka a vse jen proto, ze si chlap ma pravo hrat na tatinka
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aglája75 to je myšleno jak? Tak u nás se otec stará jak by měl - na pár vyjímek. Ale nikdo není dokonalý. Hlavně by měli být “v pohodě “ rodiče dětí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Už se mi to stalo. Na chire ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Už se mi to stalo. Na chire
Tak to me taky, ale netusim, jak moje občanka prokazuje, ze jsem zakonny zastupce toho ditete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Já také. Zvlášť, když mám medikované dítě a nejsem si jistá, jestli budoucí partnerky mého ex jsou povinné se učit nazpaměť jaké zrovna léky bere naše dítě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak to me taky, ale netusim, jak moje občanka prokazuje, ze jsem zakonny zastupce toho ditete
Příjmení? Nevím, těžko říct
ale se synem všude musím
vesměs nějaké doklady vyřizujeme a všude můj podpis.. hrozný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Příjmení? Nevím, těžko říctale se synem všude musím
vesměs nějaké doklady vyřizujeme a všude můj podpis.. hrozný
To mam jiné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit