Děti a ex
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Přestaň ho sledovat. Ano, může mu dítě hlídat téměř kdokoliv. Ono totiž nikde není psáno, že musí hlídat výhradně rodič ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den jdu si pro radu, s ex mám dvě dcery jednu mám v péči já druhou nám udělali společnou péči a teď k věci otec neměl moc zájem ale našel si přítelkyni a začali dohady z jeho strany. Otec u soudu lhal jako ze kamionak má krátký dlouhý týden ze se dětem muže věnovat (není pravda ) a já zjistila ze když jsou děti u nej tak je dávají na hlídání k pritelkyni mamince a to ke se nelíbí dále přítelkyně zajištuje lékaře - chodí snimi na vyšetření atd proste mi jde o to ze se o ne výhradně nestará on. Jde o princip. A jen mi na to řekl je to moje přítelkyně tak co by nemohla ale u lékaře nechtěli dat blbý razítko babičce ze to není zákonný zástupce. Holku mi dávají do školky nemocnou i když já ji omluvila aby se z toho dostala ale ona ji asi nechce mít doma tak dceři sdělila ze ji nezajímá co řekla mama ze do školky půjde. A mě se tohle jednání nelíbí jelikož ona se do toho v uvozovkách nemá co starat a o děti by se měl starat on a ne teta a neustále je strkat její mame na hlídání protože otec spí po práci a ona do té práce musí. Neporadil by mi někdo co stim? Jsem už zoufalá. A omlouvám se za takový slogan.Dekuju za jakoukoliv radu
A dceři se u té matky něco děje? Jde ti jen o to, aby se o dítě staral výhradně jen otec? To nevím, jak bys chtěla udělat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, tak jestli s tim skolka nemela problem, tak asi nijak zásadně nemocná nebyla… A zbytek musíš resit se svym ex, on je rodic jako ty a stejne jako ty muze dat dite nekomu na hlidani, ale pokud je často v praci, tak se s nim zkus domluvit treba na asymetrické stridavce, at je tam meme a jen v době, kdy na ni bude mit cas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den jdu si pro radu, s ex mám dvě dcery jednu mám v péči já druhou nám udělali společnou péčia teď k věci otec neměl moc zájem ale našel si přítelkyni a začali dohady z jeho strany. Otec u soudu lhal jako ze kamionak má krátký dlouhý týden ze se dětem muže věnovat (není pravda ) a já zjistila ze když jsou děti u nej tak je dávají na hlídání k pritelkyni mamince a to ke se nelíbí dále přítelkyně zajištuje lékaře - chodí snimi na vyšetření atd proste mi jde o to ze se o ne výhradně nestará on. Jde o princip. A jen mi na to řekl je to moje přítelkyně tak co by nemohla ale u lékaře nechtěli dat blbý razítko babičce ze to není zákonný zástupce. Holku mi dávají do školky nemocnou i když já ji omluvila aby se z toho dostala ale ona ji asi nechce mít doma tak dceři sdělila ze ji nezajímá co řekla mama ze do školky půjde. A mě se tohle jednání nelíbí jelikož ona se do toho v uvozovkách nemá co starat a o děti by se měl starat on a ne teta a neustále je strkat její mame na hlídání protože otec spí po práci a ona do té práce musí. Neporadil by mi někdo co stim? Jsem už zoufalá. A omlouvám se za takový slogan.Dekuju za jakoukoliv radu
Společnou péči nemohl rozhodnout soud. Dle zákona smí spolčenou péči schválit soud pouze jako dohodu obou rodičů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se nesleduju sděluje mi to sám a děláme v uvozovkách ve stejné práci takže se vídáme.
mě nejde o to že je pohlídá někdo jiný nebo tak ale ze z 5dnů on snimi je den a půl. A všude rikal jak to není pravda ze s dětmi je on a já jdu pak k lékaři a oni na mě kdo jsem? Ze tam minule byla maminka tak sem na ně koukala jak blázen. Na zákrok kde měl být zákonný zástupce šla taky teta přitom jsem řekla ze když je v práci a nemůže jít ze tam s dítětem zajdu já.
- Citovat
- Upravit
Z principu chceš, aby se staral on. To je sice pěkné, ale taky pěkná blbost. I kdyby si zaplatil chůvu, je to pořád jeho plné právo. Nikdo ho provázkem k dítěti nepřivázal (ani soud ne), takže je jen na něm, jak se o dítě ve svém čase postará on nebo kdokoli jiný. A s tou školkou…no - pokud by skutečně byla nemocná, tak jí ze školky vrátí domů. Jestli to trochu nepřeháníš..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 den před mi dali holku domu ze školky ze hodně kašle a měla teplotu tak jsem ji do konce týdne omluvila druhy den ji tam dali. A pak mi říkali proč ji tam dáváme nemocnou. A bohužel snim se nedá domluvit je jak zaslepený oznámil mi ze stejnak přijde den D kdy je dostanou úplně k sobě poslali na mě i socialku paní přišla na kontrolu povídala si a řekla ze nechápe jeho chování ze tohle bylo úplně zbytečné. Proto jsem z toho tak zoufalá vím moc dobře ze on je rodič ale teta nemůže přeci přebrat jeho roli na 100% 🙁
- Citovat
- Upravit
@unuděná ve středu mi dali holku ze školky domu se zvýšenou teplotou a kašlem.
- Citovat
- Upravit
@Káťa1999 píše:
@unuděná ve středu mi dali holku ze školky domu se zvýšenou teplotou a kašlem.
Já vím, ale kdyby jí tam odvedla nemocnou, zvlášť poté, co jsi jí omluvila, tak jí mohly učitelky dítě odmítnout přijmout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa1999 píše:
@martina.se nesleduju sděluje mi to sám a děláme v uvozovkách ve stejné práci takže se vídáme.mě nejde o to že je pohlídá někdo jiný nebo tak ale ze z 5dnů on snimi je den a půl. A všude rikal jak to není pravda ze s dětmi je on a já jdu pak k lékaři a oni na mě kdo jsem? Ze tam minule byla maminka tak sem na ně koukala jak blázen. Na zákrok kde měl být zákonný zástupce šla taky teta přitom jsem řekla ze když je v práci a nemůže jít ze tam s dítětem zajdu já.
Jakoze váš lékař Te nezná?🤔 🤔 nevim přijde mi tam vic trhlinek..například zákrok bez zákonného zástupce -pardon ale to nikdo nevezme na triko tam nemít zákonného zástupce nebo nemít plnou moc:-)..
proste te žere, ze není primárně s otcem..🤷🏻♀️což ale zas chapu jeho..to má mít dítě při nejlepším jednou za 14 dni na víkend (když zrovna nebude v práci)? Jen proto, ze má časove na prd práci? Ja teda se zkušenosti ode mě bych byla rada, ze má ex chuť dite vídat a starat se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud s přítelkyní nebo její mamkou není dítě v ohrožení (což evidentně není), tak páky žádné nemáš.. tu nemocnost je nutno vykomunikovat, ale jinak prostě se smiř s tím, že on má nový život a tam patří noví lidi, kterýmžto pádem se poznají i s tvou dcerou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Káťa1999 píše:
@martina.se nesleduju sděluje mi to sám a děláme v uvozovkách ve stejné práci takže se vídáme.mě nejde o to že je pohlídá někdo jiný nebo tak ale ze z 5dnů on snimi je den a půl. A všude rikal jak to není pravda ze s dětmi je on a já jdu pak k lékaři a oni na mě kdo jsem? Ze tam minule byla maminka tak sem na ně koukala jak blázen. Na zákrok kde měl být zákonný zástupce šla taky teta přitom jsem řekla ze když je v práci a nemůže jít ze tam s dítětem zajdu já.
Upřímně ti moc nevěřím
už jen proto, že dítě ti někde jen tak neošetři. Já musím všude i s klukem a to je mu 17 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
Upřímně ti moc nevěřímuž jen proto, že dítě ti někde jen tak neošetři. Já musím všude i s klukem a to je mu 17
No, na druhou stranu, nikde jsem nedokladala rodny list deti, takže houby poznaji, zda jsem ci nejsem zakonny zastupce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NicknackEK píše:
Jakoze váš lékař Te nezná?🤔 🤔 nevim přijde mi tam vic trhlinek..například zákrok bez zákonného zástupce -pardon ale to nikdo nevezme na triko tam nemít zákonného zástupce nebo nemít plnou moc:-)..
proste te žere, ze není primárně s otcem..🤷🏻♀️což ale zas chapu jeho..to má mít dítě při nejlepším jednou za 14 dni na víkend (když zrovna nebude v práci)? Jen proto, ze má časove na prd práci? Ja teda se zkušenosti ode mě bych byla rada, ze má ex chuť dite vídat a starat se.
No, ja tedy nevim, ale na bezne zakroky se mi jeste nestalo, ze by nekdo overoval, zda jsem zakonny zastupce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den jdu si pro radu, s ex mám dvě dcery jednu mám v péči já druhou nám udělali společnou péči a teď k věci otec neměl moc zájem ale našel si přítelkyni a začali dohady z jeho strany. Otec u soudu lhal jako ze kamionak má krátký dlouhý týden ze se dětem muže věnovat (není pravda ) a já zjistila ze když jsou děti u nej tak je dávají na hlídání k pritelkyni mamince a to ke se nelíbí dále přítelkyně zajištuje lékaře - chodí snimi na vyšetření atd proste mi jde o to ze se o ne výhradně nestará on. Jde o princip. A jen mi na to řekl je to moje přítelkyně tak co by nemohla ale u lékaře nechtěli dat blbý razítko babičce ze to není zákonný zástupce. Holku mi dávají do školky nemocnou i když já ji omluvila aby se z toho dostala ale ona ji asi nechce mít doma tak dceři sdělila ze ji nezajímá co řekla mama ze do školky půjde. A mě se tohle jednání nelíbí jelikož ona se do toho v uvozovkách nemá co starat a o děti by se měl starat on a ne teta a neustále je strkat její mame na hlídání protože otec spí po práci a ona do té práce musí. Neporadil by mi někdo co stim? Jsem už zoufalá. A omlouvám se za takový slogan.
Dekuju za jakoukoliv radu