Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, nedá mi to, abych se vás nezeptala, co si myslíte o dětech celebrit. Mám na mysli neustálé přesouvání z kontinentu na kontinent. Zrovna jsem dnes četla o Evě Herzigové, že vzala měsíční! miminko do Cannes. A tak bych mohla pokračovat - Angelina Jolie rodí pokaždé jinde a za pár dní už je dítě na druhé straně světa, plus další celebrity, které miminka tahají všude. Sama mám dítě a vím, že potřebuje svoji postýlku a pevný režim, ne letiště, hluk, cestování, neustálé změny.. Co si o tom myslíte vy?
Podle mě je to každýho věc, ať je to celebrita nebo není. Jsou věci, co mě pohoršují daleko víc.
Že si všichni nemyslí to co ty? Nezáviď ![]()
Příspěvek upraven 24.05.13 v 15:07
Že je to jejich dítě, ne všude na světě to dělají matky s dětmi jako v čr, zase si myslím, že někdo to s tou péčí zas tak přehání..
Co je lepší, nechat dítě s chůvou, nebo ho mít sebou? Navíc pochybuju, že opravdové celebrity budou někde stát půl dne ve frontě na letišti..
@mag píše: Že si všichni nemyslí to co ty? NezáviďPříspěvek upraven 24.05.13 v 15:07
Nezávidím ani náhodou, sama žiji v zahraničí a cestuji, takže vím, jak to dítě zmáhá!
@manzana je to normální, možná řeči že děti jsou chudáci, vypouští závistivci, kteří sedí na prdeli doma a mezi lidi se dostanou možná v sobotu na větší nákup do Kauflandu ![]()
Když je dítě zvyklé, tak to pro něj problém není.. Dítě je spokojené s matkou, tak do tří let je mu prý jedno kde je - viz. matky s dětma ve vězení.. Moje dítě je nerežimové a v postýlce nespí.. Takže asi tak ![]()
Myslím si, že takové dítě je na to zvyklé. Nikdy jsem děti nepěstovala takto skleníkově (nutně vlastní postýlka, režim, klid…) - to by mi hráblo, nedostala bych se nikam. Dál jsem si jela, jak jsem potřebovala a dítě např. spalo tam, kde zrovna bylo. Nepodnikám mezikontinentální cesty, ale když někam jedeme, tak to děti zvládají v pohodě, žádné extra zmožení na nich nepozoruju.
@manzana Tak pro mne je zas prirozeny mimino hodit do satku a vyrazit kamkoliv. Ono to s tim pevnym rezimem neni zas tak horky ![]()
@manzana myslím si že dítě potřebuje především matku. děti kočovníků taky nejsou nutně chudáci.
@paola white píše:
@manzana myslím si že dítě potřebuje především matku. děti kočovníků taky nejsou nutně chudáci.
Asi tak. Jako kocovnici jsme v podstate vznikli ![]()
Moje dítě je teda režimový, ale kdybych byla celebrita tak ať si s ním režimuje chůva, já musím na večírek, nebo si přebrat nějakou cenu ![]()