Děti celebrit - chudáci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
24.5.13 15:16

Ono taky zalezi na tom, jak si ten rezim predstavujes a jak je dite stary. U nas to bylo vzdycky tak, ze dite spalo (x krat az 1× za den) a jedlo. Spat se da kdekoliv (kocar, satek, nositko atd.). Jist se da taky kdekoliv. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.5.13 15:17
@Jasněnkaa píše:
@manzana je to normální, možná řeči že děti jsou chudáci, vypouští závistivci, kteří sedí na prdeli doma a mezi lidi se dostanou možná v sobotu na větší nákup do Kauflandu :lol:

Laskavě mě prosím neurážejte, doma na „prdeli“ nesedím, pracuji v zahraničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200

@manzana a proč tě to tak pobuřuje? Tohle by mě nenapadlo ani řešit, každého věc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
@manzana píše:

No tak i v zahranici muzes sedet na „prdeli“ :mrgreen:
Jestli tam, jen pracujes, je to stejny, jako bys pracovala kdekoliv, deti si s sebou lidi do prace vetsinou neberou :nevim:

Příspěvek upraven 24.05.13 v 15:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
24.5.13 15:19
@asha píše:
No tak i v zahranici muzes sedet na „prdeli“ :mrgreen:

píšu, že pracuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
24.5.13 15:19

Taky s malou pendluju pres ocean odmalicka. Je zvykla na zmeny a nemyslim si, ze by ji to delalo problem. Jedina stabilita, kterou dite doopravdy potrebuje je milujici rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.5.13 15:21
@manzana píše:
píšu, že pracuji!

Ja taky pisu :D Proc ti to tak vadi? Ze tvymu diteti vadi cestovani neznamena, ze to tak maji vsichni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052

Dítě se dle máho přizpůsobí rodičům. Pokud je matka v klidu a v pohodě tak i dítě ikdyž sním cestuje sem tam.

Jako malé děti je jim to putna myslím si, že ale jakmile dosáhnou školního věku tak nastane problém NEMAJÍ KAMARÁDY.

To nemusí být jen děti celebrit, ale i vojáci ze základny na základnu nová škola nové děti atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850

Já si taky nemyslím, že to z nich dělá chudáky. Spíš bych v tomhle spojení viděla třeba Artura Štaidla, který se musí vypořádat s tím, když o jeho matce věčně píšou v bulváru že je psychopatka, ochlasta atd…Prostě když nemají takové soukromí jako děti nás „obyčejných“ rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
24.5.13 15:22
@manzana píše:

a co jako? já pracovat nemusím, do zahraničí jezdím na dovolenou :mrgreen:

A jen tak mimochodem, já nepsala o tobě ale všeobecně, jinak bych napsala že jsi TY @manzana závistivý chudák ;)

• Citovat
  • Upravit
2401

Me zas nevyhovoval ten rezim postylka, krmeni podle budiku atd. Proste kdyz byla mala malicka a byla v Praze muzejni noc, tak jsem ji uvazala do satku a slo se, ikdyz spousta lidi na me nevrazive koukala a asi taky meli pocit, ze dite ma byt v postylce. Dlouho byla kojena, tak clovek v podstate nebyl nicim omezenej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108

Popravdě, je mi to tak nějak fuk, kdo kam své dítě tahá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.5.13 15:23
@Sepishka píše:
Me zas nevyhovoval ten rezim postylka, krmeni podle budiku atd. Proste kdyz byla mala malicka a byla v Praze muzejni noc, tak jsem ji uvazala do satku a slo se, ikdyz spousta lidi na me nevrazive koukala a asi taky meli pocit, ze dite ma byt v postylce. Dlouho byla kojena, tak clovek v podstate nebyl nicim omezenej…

Tenhle vek je uzasny! Taky jsme si to uzili :) Jak vyrostou, je to horsi…zvlast bez hlidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
24.5.13 15:23
@Sepishka píše:
Taky s malou pendluju pres ocean odmalicka. Je zvykla na zmeny a nemyslim si, ze by ji to delalo problem. Jedina stabilita, kterou dite doopravdy potrebuje je milujici rodina.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
1716
24.5.13 15:25

Tak ano, je to kazdeho vec, ale na druhou stranu je fakt, ze svoje dite bych jako mesicni na jiny kontinent nevezla, pokud bych nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová