Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono taky zalezi na tom, jak si ten rezim predstavujes a jak je dite stary. U nas to bylo vzdycky tak, ze dite spalo (x krat az 1× za den) a jedlo. Spat se da kdekoliv (kocar, satek, nositko atd.). Jist se da taky kdekoliv. ![]()
@Jasněnkaa píše:
@manzana je to normální, možná řeči že děti jsou chudáci, vypouští závistivci, kteří sedí na prdeli doma a mezi lidi se dostanou možná v sobotu na větší nákup do Kauflandu
Laskavě mě prosím neurážejte, doma na „prdeli“ nesedím, pracuji v zahraničí
@manzana a proč tě to tak pobuřuje? Tohle by mě nenapadlo ani řešit, každého věc..
@manzana píše:
Laskavě mě prosím neurážejte, doma na „prdeli“ nesedím, pracuji v zahraničí
No tak i v zahranici muzes sedet na „prdeli“ ![]()
Jestli tam, jen pracujes, je to stejny, jako bys pracovala kdekoliv, deti si s sebou lidi do prace vetsinou neberou ![]()
Příspěvek upraven 24.05.13 v 15:20
@asha píše:
No tak i v zahranici muzes sedet na „prdeli“
píšu, že pracuji!
Taky s malou pendluju pres ocean odmalicka. Je zvykla na zmeny a nemyslim si, ze by ji to delalo problem. Jedina stabilita, kterou dite doopravdy potrebuje je milujici rodina.
@manzana píše:
píšu, že pracuji!
Ja taky pisu
Proc ti to tak vadi? Ze tvymu diteti vadi cestovani neznamena, ze to tak maji vsichni ![]()
Dítě se dle máho přizpůsobí rodičům. Pokud je matka v klidu a v pohodě tak i dítě ikdyž sním cestuje sem tam.
Jako malé děti je jim to putna myslím si, že ale jakmile dosáhnou školního věku tak nastane problém NEMAJÍ KAMARÁDY.
To nemusí být jen děti celebrit, ale i vojáci ze základny na základnu nová škola nové děti atd…
Já si taky nemyslím, že to z nich dělá chudáky. Spíš bych v tomhle spojení viděla třeba Artura Štaidla, který se musí vypořádat s tím, když o jeho matce věčně píšou v bulváru že je psychopatka, ochlasta atd…Prostě když nemají takové soukromí jako děti nás „obyčejných“ rodičů.
Me zas nevyhovoval ten rezim postylka, krmeni podle budiku atd. Proste kdyz byla mala malicka a byla v Praze muzejni noc, tak jsem ji uvazala do satku a slo se, ikdyz spousta lidi na me nevrazive koukala a asi taky meli pocit, ze dite ma byt v postylce. Dlouho byla kojena, tak clovek v podstate nebyl nicim omezenej…
@Sepishka píše:
Me zas nevyhovoval ten rezim postylka, krmeni podle budiku atd. Proste kdyz byla mala malicka a byla v Praze muzejni noc, tak jsem ji uvazala do satku a slo se, ikdyz spousta lidi na me nevrazive koukala a asi taky meli pocit, ze dite ma byt v postylce. Dlouho byla kojena, tak clovek v podstate nebyl nicim omezenej…
Tenhle vek je uzasny! Taky jsme si to uzili
Jak vyrostou, je to horsi…zvlast bez hlidani.
@Sepishka píše:
Taky s malou pendluju pres ocean odmalicka. Je zvykla na zmeny a nemyslim si, ze by ji to delalo problem. Jedina stabilita, kterou dite doopravdy potrebuje je milujici rodina.
Tak ano, je to kazdeho vec, ale na druhou stranu je fakt, ze svoje dite bych jako mesicni na jiny kontinent nevezla, pokud bych nemusela.