Děti mi "vzaly" partnerku.

73
2.4.24 22:28

Děti mi "vzaly" partnerku.

Ahojte!

Po 5 letech manželství se nám narodilo první dítě. Střih! Změna! Přestal jsem existovat. Společně jsme vychovávali, kroužili kolem dítka, starali se. Vždyť oba v dětech vidíme smysl života. Že nebudu na piedestále, s tím jsem počítal. Ale nebyl jsem připravený, že přestanu úplně existovat jako partner :cert:

Příspěvek upraven 16.04.24 v 07:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
545
2.4.24 22:34

Zažila jsem obráceně, že muž roky nechtěl sex a chápu tě, že to musí být šílené, já taky měla úplně stavy totálního zoufalství a to jsme děti žádné nemeli. U vás aspoň se dá vymluvit na únavu z dětí. Asi budeš muset udělat nějaký výlet a zajistit hlídání a tam iniciovat sex. Nebo sice je to hnus, ale zkus zmínit slovo rozvod, třeba ji to dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
2.4.24 22:36

Ještě mě napadá, že některé ženy berou jako velkou křivdu, když se muž málo zajímá o děti. Možná kdyby ses víc zapojil, bude spokojenější a odmění tě sexem. Ale jestli máš firmu a hodně práce, půjde to asi těžko. Vím, že ženy jsou naštvane, kdyz se muž nezapojuje do chodu domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35936
2.4.24 22:45

Nemám. Jsem ráda když se těch satanů na chvíli zbavím a je mi úplně jedno co se u babiček děje. Teď jsme byli s manželem po 7 letech sami na dvě noci na pobytu a bylo to úžasný.
Samozřejmě se s příchodem děti hodně změnilo. Občas byly a jsou taky nějaký nedorozumění, ale čas si na sebe uděláme.
Být tebou tak to rouseknu, kdyz nechce nic řešit, tak ji nedonutis. Život je kratkej na to být v mrtvým vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.4.24 22:46
@emmimmi píše: Více

To je dobrý point. Domácí práce. Za sebe jsem navrhoval, že na úklid vezmeme paní, nákup nám v dnešní době dovezou až před dveře. Dětem je 7 a 2 roky. Spíme odděleně. Každý má svou ložnici kvůli tomu, že máme jiný spánkový režim a fetiše před spaním. Já bez čtení nebo poslouchání mobilu těžko usínám. Ano, vím, že to je špatně.

Asi ano, mohl bych se více zapojovat, ale já vnitřně bojuji s tou „rodinnou“ prázdnotou. Těžko hledám energii dávat, když sám nemám již z čeho. Jsem chlap, ale to neznamená, že nepotřebuji obejmout, pohladit…neřekl bych nikdy, že mi toto bude chybět!

Dostal jsem krásné dvě děti, ale přišel o partnerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.4.24 22:49

Z pohledu ženy - omez práci, zapoj se víc do chodu rodiny. Problémy kolem dětí s ní řeš.
Je fine, že si můžete dovolit chůvu, ale ona nechce, abys ji od dětí odtrhával, chce se o ty děti starat s Tebou, ne je někomu hodit na krk a s Tebou randit, jako by nebyly.

A když si společně tu práci na dětech odbudete, tak si společně oddechnete a dopřejete si relax jako partneři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
2.4.24 22:51
@BlackForest píše: Více

to je přesně, o čem jsem psala, hodit to na někoho třetího.
Hlavně ať má čas na Tebe.

Spousta žen nesnese, aby se jim doma někdo cizí hrabal.

Pokud vyděláš dost peněz na tyhle všechny služby, tak prostě pracuj o to méně a udělej je sám. Jo, asi se to nevyplatí, zřejmě vyděláš víc, než se jim zaplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 22:51

Nevím, jak jsou staré děti… Ale já měla u obou do jejich 2 let úkol hlavně přežít. Opravdu. U druhého jsem nespala 2 roky víc, než hodinu v kuse, o následcích na mém zdraví ani nemluvím. Bylo to šílené a já mám tohle období úplně v mlze. My se teda rozvedli, on si v roce a půl druhého dítěte našel milenku. A já si byla vědoma toho, že naše partnerství zrovna teď nekvete, ale co jsem měla dělat? Postavit ty děcka každý večer k popelnici a jít si navléknout podvazky? Je to již nějaký rok a já to teda beru od něho pořád jako šílenou zradu. Prostě takové s. áčství. On druhé dítě moc chtěl… Nicméně, než jsem tušila, že zahýbá, každý den jsem se těšila na to, až děti odrostou, budu spát alespoň 5 hodin denně a my budeme zase více spolu jako partneři. No nic, no, někdo umí být partnerem jen v dobrém… Tak to je můj příběh a pohled na věc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 22:53

Asi se 9 děti nezajímáš moc aktivně a může to vypadat, že tě absolutně nezajímají. Možná chodíš z práce podrážděný něco řekneš a ona to vezme jako tvou nespokojenost. Nikdy jsem po chlapcovy nechtěla aby ze sebe sedrel kůži, dělal přesčasy a honil tisíce. Nikdy. Stejně to dělá, vzdává v noci, odpoledne logicky usíná. Často chce mít klid a několikrát napadne, že jeho to s námi nebaví a nemůže si kvůli nám odpočinout. Taky bude dělat všechno okolo než aby se sebral a šel s dětmi sám ven. Nejde, radši uklidí a uvaří.
Se zamysli, jestli by tohle nemohl být klíč.

Druhá teorie, nemůže být nějak nemocná? :roll: po dvou porodech? :think: :think: :roll: :nevim:

Co by se stalo, kdyby tohle četla?

• Citovat
  • Upravit
43035
2.4.24 23:07
@Anonymní píše: Více

myslím, že jsi to vystihla
postavit děti k popelnici a navlíknout podvazky

zakladateli ikdyž ženu pohrůžkama rozchodem donutíš k podobným akcím, ztratí k tobě úctu a bude to začátek konce

buď dobrým tátou a partnerem, ukaž, že ti záleží na tom samém, co jí a pak bude s tebou chtít sdílet chvíle volna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
2.4.24 23:11
@Anonymní píše: Více

Ale nebylo tomu vždy tak. Kolem prvního dítěte jsem tancoval pořád.

Já nechci aby mě někdo odměňoval sexem za to, že se starám o vlastní děti. Já tyto „páky na pány“ moc neuznávám. Ono to potom tak na světě vypadá.

Problém je to úplné vypnutí. To se netýká pouze sexu.

Příspěvek upraven 02.04.24 v 23:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.4.24 23:16

Tyhle pribehy jsou jak pres kopirak. Zdejsi slepici osazenstvo do me vzdy klofe, kdyz rikam sve teorie o vztazich. Ale mam vzdy pravdu. :nevim:
Proste pro muze je v dnesni dobe uplne cire silenstvi a imbecilita ji do manzelstvi, rodiny a spolecnyho majetku. :nevim: Uplne nejhloupejsi zivotni rozhodnuti jake muze chlapek udelat. Ikdyz mu jeho ptak rika opak a povazuje tu svou „kvetinku“ za dokonalou. :nevim:

Proste jediny model, kde je zarucena pohoda a svoboda a moznost mit zivot pod kontrolou je jen randeni s zenama, mit jich treba vice. Urcite zadny spolecny majetky a pochopitelne rodina vubec, radeji si zajdete na vasektomii. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.4.24 23:18
@Pudloslava píše: Více

tvl no tak to urcite, takhle se pasuje do nejvetsiho asexuala pro zenu. :mrgreen: Chlapek, ktery dela doma sluzku a skace jak panicka piska, je uplne nejmin pritazlivej. :zed:
Kolikrat ti drsnaci, co zahybaj a obcas proplesknou zenksou jsou pritazlivejsi nez tohle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2846
2.4.24 23:19

@BlackForest ja te chapu, musi to byt frustrujici… Uz jsi o tom se zenou mluvil? Bez vycitek, ultimat?
Osobne mam take tendence manzela hazet na druhou kolej, ale snazim se to nedelat, alespon ne kazdy den :D A jeden den o vikendu patri nam, proste jsme rodina, ne jen rodice, takze i pres spolecny program se venujeme jeden druhemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
2.4.24 23:20
@BlackForest píše: Více

No podelal sis zivot, co na to chces rict? vybral sis jednu z mnoha blbek, ktera te mela jen na hnizdeni a uz ji nezajimas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí