Nevím, co se mi stalo? Přestala jsem mít o přítele zájem

2.4.24 19:24

Nevím co se mi stalo????

Mám kluka zname se 4 měsíce, bojím se toho že jsem přestala mít zájem nevím co dělat, problém je v tom že se za něho ve společnosti stydím a rodičům bych ho nepředstavila 😭 nebo jo ale teď se ostříhal a chce buzz cut ale to i já i kamarád jsme mu zakázali, jeho koníčky na 17 let: chtěl by být vojákem, zbírat staré zbraně a zabit lidi co jeho i mně a rodinu urazili nebo ublížili či pomlouvali ano asi to zní hezký ale on to myslí vážně a já to tak nechci aby si zničil život od té doby vlastně cítím nezájem co toto řekl, pak by rád bydlel na Aljašce v domečku z klacku ano toto vše myslí vážně 👍 🙄 problém je v tom že není ve vzhledu to co bych chtěla i když má nádherný ručky a barvu vlasů, pak má klučičí nápady a chtěl by seknout se školou to jsem mu taky zakázala 🤦‍♀️Chtěla bych ho v něčem podporovat ale v tomhle to nejde a to mně mrzi že musím klást meze😭 Hlavně chci aby byl šťastný ale bojím se že se mnou nebude nikdy když vše zakazuju podporovala bych ho kdyby chtěl např. jít na VŠ. Jeho outfit se mi libili snad 2 typy kde mu to fakt slušelo ale čekám že mu dorostou vlasy a vezme kraťasy a bude mi vyhovovat asi tu jde o vzhled připadám si jak krava že to řeším vlastně jde i o ty napady 😭Ale rozchod bych nedokázala přirostl mi k srdíčku 😿

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23018
2.4.24 19:29

Myslím, že se k sobě nehodite..každý máte jiné představy a zájmy. Když ti tak přirostl, tak zkuste být jen kamarádi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
2.4.24 19:31

Tohle má jediné řešení: mimísek :srdce: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
2.4.24 19:36

Achjo. Holka, ty se vrat do skoly a na magora, co chce strilet lidi, co nema rad, zavolej policajty a psychiatra.
A az jeste trochu dospěješ, zkus se povesit na nejakyho typka, co nema v hlavě místo mozku zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.24 19:37

@lucynka25 Děkuji za odpověď, vím že ho asi miluju zní to hrozně hloupě Alena v mém životě cenu, a můžu jo nasměrovat jinam… O změně v jeho šatníku by asi nesouhlasil moc ( nerad nakupuje ) ale zároveň si perfektně ladíme v budoucnu chci cestovat i on jo i tu ALJAŠKU😂 pokud by si to přál ale ne celý život třeba týden měsíc rok netuším, miluje mně a buzz cut si snad neuděla… Není to zle ale nemá tvar hlavy 🤝 k tomu určen. Jen jdu občas zklamaná že jo musím měnit což mně trápí a že mu zakazuju nějaké klučičí až děcke plany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
2.4.24 19:39

To se nedá číst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.24 19:40

@Mar__tanka1983 Kopačky mu v životě nedam, jsem zlomená už tolikrát že to nedokážu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.24 19:48

@medvidka Tak kam jinam?😂Mi poraď když si tak chytra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
2.4.24 19:49
@trinitron53 píše: Více

Prosim te, kolikrat si zlomena, kdyz je vam 17? Tak co chces poradit? Tak s tim clovekem chod dál, když je tak boží, můžeš ho podporovat v jeho vrazednych touhach a libovat si, jak si ladite. :nevim:
Vlastne budes asi stastna, kdyz tvuj největší problem soucasnosti predstavuje buzz cut.
Jo, a dobra rada zadarmiko, chlapa nezmenis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
2.4.24 19:50
@ka2ka píše: Více

Už vidím, jak takoví dva inteligenti budou v budoucnu cestovat, tak maximálně jednou týdně přes město na pracák. To snad píše nějakej troll, a nebo je tý holce osm - psaný projev by tomu odpovídal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.24 19:50

@medvidka Tak kam jinam?😂Mi poraď když si tak chytra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.24 19:55

@Maky895989 Nene není to troll, myslím to vážně. No jo no inteligenti 😂 😂 😂to je jasné oba umíme perfektně anglicky, procestovat celý svět je nádherný život… Žárlí dal… Je mi 8 jojo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.24 19:58

@Mar__tanka1983 Nevim co chci slyšet netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
2.4.24 20:01

Stydíš se za něj, nelíbí se ti na něm vůbec nic, vlastně by jsi z něj chtěla udělat úplně někoho jiného :think: ale hrozně ho miluješ, nikdy ho neopustíš a to, že chce zabíjet lidi ti snad ještě přijde i hezký 8o :poblion:
A když ho nechceš představit ani rodičům a musíš mu pořád něco zakazovat, tak jak si tu vaši společnou budoucnost představuješ?
Ty musíš být troll tohle snad nikdo nemůže myslet vážně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.24 20:01

@Mar__tanka1983 Je to ještě kluk nevím jestli to brát vážně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie