Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele, tak jestli se vám líbí, tak z toho bláznění třeba vyroste. Ono kluk, co to umí s kvérem se třeba bude hodit, člověk nikdy neví, kam se mezinárodní situace vyvine. Ale do kraťasů bych ho necpala, jen ať pěkně nosí nohavice, to se mu na Aljašce bude hodit.
@trinitron53 píše: Více
A víš, že v tom věku existují i pěkní kluci, kteří to mají v hlavě v pořádku a neměla bys potřebu je předělávat? Je jedno jestli to myslí nebo nemyslí vážně… už jen to, že o takových věcech uvažuje je velké červené stop.
Občas si říkám, že by se děti měly od 13 do 20 zamrazit, ať se zvýší šance na normálni komunikaci ![]()
@Lorre píše: Více
Mně by jenom zajímalo, kdo toto vychoval, nejspíš ulice..
@AnGo123 Děkuju, není mi 8, ten kluk má i positivní vlastnosti, umí anglicky velmi dobře, libi se mi že by kvůli mně někoho zabil když mi něco udělal. Ale jak říkám je to dítě co neví co v životě chce a šiklo by se mu dospět. Teď je vyhrožovani vraždou časté. A on není zlý a ani by to nedokázal už jen kvůli mně že já to nechci a nedopustim. Miluje mně a ve společnosti je oblibenej. Ta slohovka bylo jen postěžovani si na negativní věty co řekl. Vlastně to řika od te doby co se pohadal s nějakým panem a ten vyhrožoval nožem…
@trinitron53 píše: Více
Tak nevím, kdo je víc nevyzrálej… Jestli tvůj přítel s názory a bláboly max. 10ti letýho děcka, nebo ty…
Ono to teda asi bude tak fifty fifty, oba jste ještě děcka…
![]()
@bse.pedro Zabiiiiil 😂 😂 😂 no netuším ale na hezkou odpověď hezky komentář viš 😽
@trinitron53 pokud nemáš člověka ráda takového jaký je, ale stydíš se za něj a máš potřebu mu něco zakazovat, tak jediné možné řešení je rozchod.
Ale jestli jsi spokojená, tak spolu zůstaňte, rodiče budou určitě nadšení
a nebuď naivní, že by takový člověk neublížil i sobě nebo tobě…. Počkej až ho jednou naštveš nebo ho nedejbože opustíš… abys pak nebyla mezi těmi co chce zabít… když mu k tomu stačí, aby ho někdo pomlouval.
@trinitron53 Seznam se s jeho rodiči a zeptej se jestli se někdx lečil na psychiatrii, protože planovat koho chce zabit není normální. Možna že by stalo za to upozornit i policii, ti se v posledni době o lidi co mluvi o zabijeni jiných zajímají.
Zase jedna, co si myslí, že změní chlapa ![]()
Máš dvě možnosti - buď rozchod, anebo ho vzít takového, jaký je. Jinou radu ti tady nikdo nedá. Jo, a nezapomínejte na antikoncepci, množit byste se fakt ještě neměli ![]()