Děti mi zbili syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
21.1.13 16:39

A to si ty učitelky nevšimly, že má boule, které ráno neměl? A jak to, že byly děti samotné v šatně? Učitelky nic neslyšely? To je fakt síla! Synovi se jednou jeden kluk zakousl do zad, měl tam otisk několik dnů. Říkala jsem to ve školce, tak mi taky řekla, že to měl říct hned. Fakt nechápu, jak to má takový prcek vědět? :roll: Určitě trvej na vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.1.13 16:45
@Anonymní píše:
Ja zase dneska prisla do skolky a ucitelka SPALA na stole 8o 8o Jsem ji vzbudila a rikam, co to jako znamena???A ona, ze je nemocna :roll: Ze ma hrozne horecky a tak muj, nemocny syn UTEKL dverma a byl venku bez papuci na zahrade :zed: :zed: :zed:Kazdopadne zakl. stezovala bych si pisemne k reditelcinym rukam a eventuelne bych to dala vis. :cert:

Cože? Tak to bych udělala superbrajgl. Když je nemocná, má ležet. (to teda ale má i tvůj syn, když je nemocný :cert: ). Já vím, že je to těžké, ale když se to bude řešit, spíš si žředitelka nelajsne nechávat tam účitelky na pokraji zhroucení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
21.1.13 16:45

Ráno zajít k doktorce, zdokumentovat, řešit s ředitelkou, pokud bys nepochodila, tak se zřizovatelem školky.
Nám se omluvili ve školce za modřinu, hlásili to hned při našem příchodu, vysvětlili, jak to bylo. Stane se, že se děcka šťouchnou, někdo něčím jiného bouchne, ale ne, že někoho vyloženě zbijí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
21.1.13 16:47

Zakladatelko, jdi k doktorce a se zprávou od ní za ředitelkou a trvej na tom, že to „vyšetří“. Takové věci se nemůžou dít, to je jejich práce hlídat, aby si prcci nic neudělali. Nedej se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
21.1.13 16:53

Jezis to je hrozne. Chudatko :hug:
Jinak co rikaji ostatni, nahlasit a vysetrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 17:02

A co dělal tvůj syn nemocný ve školce? To je děsně zodpocvědný přístup, pak nemají být učitelky taky nemocné a na pokraji zhroucení.

@Anonymní píše:
Ja zase dneska prisla do skolky a ucitelka SPALA na stole 8o 8o Jsem ji vzbudila a rikam, co to jako znamena???A ona, ze je nemocna :roll: Ze ma hrozne horecky a tak muj, nemocny syn UTEKL dverma a byl venku bez papuci na zahrade :zed: :zed: :zed:Kazdopadne zakl. stezovala bych si pisemne k reditelcinym rukam a eventuelne bych to dala vis. :cert:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.13 17:04
@Anonymní píše:
A co dělal tvůj syn nemocný ve školce? To je děsně zodpocvědný přístup, pak nemají být učitelky taky nemocné a na pokraji zhroucení.

Neni nemocny, jako nachlazeny, je mentalne postizeny. spatne jsem to napsala ;) Nemocneho bych ho tam nedala, jsem jedna z tech co nedava ani s rymou

• Citovat
  • Upravit
4921
21.1.13 17:07
@Anonymní píše:
Neni nemocny, jako nachlazeny, je mentalne postizeny. spatne jsem to napsala ;) Nemocneho bych ho tam nedala, jsem jedna z tech co nedava ani s rymou

Tak to je vrchol, že tam spala, řešila jsi to nějak? já jako učitelka MŠ si to ani neumím představit, pokud je natolik nemocná, že rostě usne mezi dětma, tak má opravdu zůstat doma, je to síla tohleto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 17:11
@verusav píše:
Tak to je vrchol, že tam spala, řešila jsi to nějak? já jako učitelka MŠ si to ani neumím představit, pokud je natolik nemocná, že rostě usne mezi dětma, tak má opravdu zůstat doma, je to síla tohleto

tAK PRVNI CO BYLO.tak jse mji servala na dve doby, protoze jak rikam, syn byl venku v te dobe kdy chodi rodice pro deti a dvere jsou odemkle.Ani si nechci predstavit, co by se mohlo stat :zed: Zitra se chystam za reditelkou.

• Citovat
  • Upravit
4833
21.1.13 17:14

Urcite bych to klidne i hlasila na policii, nebo obecni urad, at to resi. takhle male deti by nemeli bit spoluzaka ve skolce, co z nich proboha vyroste? Klidne jdi i za jejich rodici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
21.1.13 17:20

Jsem učitelka…a neznamená to, že se jich budu zastávat…je možné, že holky někde v koutku „kecaly u kafe“ a nevšimly si, že jim pár dětí zmizelo do šatny a ztlouklo jiné dítě…TO JE OPRAVDU NEODPUSTITELNÉ!!! Jsou placené za pedagogickou práci a zodpovědnost za dítě…pokud to tak bylo (ale to se nedozvíš, tak charakterní je málokdo, aby přiznal své selhání, že jo???)měly by být učitelky potrestány (třeba bez odměn…mohlo to dopadnout i hůř než boulemi)
Ale z praxe taky vím, že se stane, že věnuju pozornost několika dětem u stolku, kde stříhají nůžkami (to je samotné nemůžu nechat…musím tam být) a za rohem se mi „servou dvě tři holky o panenku“…pokud to slyším, jdu to vyřešit hned…pokud neslyším a žádná mi to neřekne a NENÍ TO VIDĚT NA PRVNÍ POHLED…nemám šanci to vyřešit ani říct rodičům…chyba je v tu chvíli ve mě jako v učitelce…PROČ??? Protože jsem si ve třídě nevytvořila takové klima, prostředí důvěry s dětmi, že mi to neřeknou…každopádně je pro mě taková situace vždycky signálem, že je ve třídě NĚCO ŠPATNĚ a musím to vyřešit!!! Né nadávat dítěti, že mi to neřeklo…takže zavolat děti druhý den k sobě a probrat to s nima…celá třída to musí vyřešit…nastavit pravidla…zjistit proč k tomu došlo…a dát jasně najevo celé třídě, že nikdo z dětí nebude tolerovat takové chování ke kamarádovi…naučit děti asertivnímu (nikoliv agresivnímu) chování…aby dítě umělo říct: „Nedělej mi to! Mě se to nelíbí!“ Děti mají právo se bránit…respektovat druhé…a být samy respektovány

• Citovat
  • Upravit
4921
21.1.13 17:41

@Jitka1976 -souhasím, hezky napsané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.13 17:46
@Anonymní píše:

Tak to se omlouvám za příkrá slova :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1897
21.1.13 19:06
@Jitka1976 píše:
Jsem učitelka…a neznamená to, že se jich budu zastávat…je možné, že holky někde v koutku „kecaly u kafe“ a nevšimly si, že jim pár dětí zmizelo do šatny a ztlouklo jiné dítě…TO JE OPRAVDU NEODPUSTITELNÉ!!! Jsou placené za pedagogickou práci a zodpovědnost za dítě…pokud to tak bylo (ale to se nedozvíš, tak charakterní je málokdo, aby přiznal své selhání, že jo???)měly by být učitelky potrestány (třeba bez odměn…mohlo to dopadnout i hůř než boulemi)
Ale z praxe taky vím, že se stane, že věnuju pozornost několika dětem u stolku, kde stříhají nůžkami (to je samotné nemůžu nechat…musím tam být) a za rohem se mi „servou dvě tři holky o panenku“…pokud to slyším, jdu to vyřešit hned…pokud neslyším a žádná mi to neřekne a NENÍ TO VIDĚT NA PRVNÍ POHLED…nemám šanci to vyřešit ani říct rodičům…chyba je v tu chvíli ve mě jako v učitelce…PROČ??? Protože jsem si ve třídě nevytvořila takové klima, prostředí důvěry s dětmi, že mi to neřeknou…každopádně je pro mě taková situace vždycky signálem, že je ve třídě NĚCO ŠPATNĚ a musím to vyřešit!!! Né nadávat dítěti, že mi to neřeklo…takže zavolat děti druhý den k sobě a probrat to s nima…celá třída to musí vyřešit…nastavit pravidla…zjistit proč k tomu došlo…a dát jasně najevo celé třídě, že nikdo z dětí nebude tolerovat takové chování ke kamarádovi…naučit děti asertivnímu (nikoliv agresivnímu) chování…aby dítě umělo říct: „Nedělej mi to! Mě se to nelíbí!“ Děti mají právo se bránit…respektovat druhé…a být samy respektovány

Jasně, tomu rozumím. ale má boláky do krve, a jak mě viděl, začal brečet. říkal mi, že chtěl brečet, ikdyž mu to udělali, ale že se jich bál (těch dvou kluků). nevím, nepředstavuji si dopředu, co učitelky dělali nebo nedělali, ale doufám, že se to vysvětlí, a hlavně, že se to nebude opakovat. muselo mu být hrozně a ještě čekat, kdy už přijdu. prý se to stalo před spinkáním, o to víc je mi divný, že si učitelky nevšimly, když jim kontrolují pyžamka a pomáhají jim s převlékáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
21.1.13 19:11

@Hanusek Hmmm…to by mě taky nas*** hlavně ta bezmoc…dáš dítě do školky, předpokládáš, že je mu fajn, že je v dobrých rukou…určitě to nenech vyšumět…řeš to…docela by mě z profesního hlediska zajímalo, co ti na to řekne ředitelka??? jak to bude řešit (a že by teda měla…)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML