Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chci se zeptat, vy co máte doma děcko, k tomu nějaké zvíře - jste z nich někdy na nervy? Já momentálně jo, malá zlobí, králík zlobí… Nevím, koho dřív cepovat, ach jooooo
Nebo jsem jedinej nervák tady
![]()
Ano není den, aby mě kočky nenaštvaly a přesto je mám ráda a nedala bych je.
Mám 3 děcka, morče, potkana a šneka…a jsem v klidu, zdraví mám jen jedno. I když šnek občas prudí ![]()
Já se vždycky směju - jen co dcera usne, nastoupí psice a „otravuje“
(Pro citivé - neotravuje, jen chce urvat svůj podíl lásky
)
Znám to, mám 4 psi a malé dítě a ikdyž jsou psi jen na zahradě, tak mě vytáčej. Kytky žerou, hrabou trávu a dneska jsem s kočárem najela na h.vno
@laducha a když ho pošleš do kouta tak se courá vid?:)
Děti řvou, papoušek řve, ale jedinej kdo z toho byl na nervy byla sousedka v paneláku
![]()
Příspěvek upraven 08.04.14 v 11:57
Mám dvě děti a…momeeent…8 zvířat?
dva psi, dvě kočky, dva králíci, andulka a chameleon…do nedávna jsem měla ještě morče. V plánu jsou teď dwarf potkánci a ježek a ne, ze zvířat nervní nejsem, k tomu mi bohatě stačí dvouleťák
![]()
To chce asi klid…taky mám psa a občas mě taky vytočí spolu s dětma, ale stačí jeden jeho pohled…ode dneška k nám přibudou 2 činčily - kupodivu to je manželova práce a ne tentokrát moje…a budou u mě v ložnici
Mam fretku, kocku a zatim jednoho raubire. takze jo taky me nekdy prudi
momentalne jsem dala zvirata ven a dite do postylky. jeste ze to vim ze sneci prudi
kamaradce se jich vyklubalo asi 60 a pry mi dva odlozi, tak radeji odmitnu;)
@Gina108 píše:
@Reinka ježek???Ty jo, hustýýý
Nojo, jenže za něj chtějí kolem 2tis. za ježka
asi si nějakýho odchytím na dvorku, až bude píchat psy do čumáku ![]()
Dvě děcka, pes a kocour
někdy je to jízda, zvlášt když vytřu a všichni čtyři se začnou honit
kocourovi pravidelně vyhrožuju útulkem, protože mě vytáčí téměř denně a já si ho stejně každý večer odnáším do ložnice, aby nespal chudáček sám ![]()