Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, Chtěla jsem se zeptat jestli nevíte někdo, jestli můžu používat detralex v těhotenství. Děkuji
Ahoj, můžeš, mně ho psal v těhotenství právě můj gynekolog kvůli křečovým žilám. Přeju pohodové těhotenství.
Jj, pamatuju si, ze nektere holky u nas v diskuzi ho dostaly v tehotenstvi na hemeroidy ![]()
jo můžeš, já ho taky brala na konci těhotenství kvůli křečovým žilám
Neví někdo jak dlouho se smí v těhu Detralex užívat?
V druhém těhotenství jsem ho brala až na konci, ale tedˇ už dobírám v 19.tt první balení a nedovedu si to bez něj dál představit (1×2tbl/denně, křečové žíly).
K dr. se samozřejmě chystám
.
Děkuji!
@Debie V posledních těhotenstvích jsem Detralex užívala cca od 16.tt + šestinedělí. Není problém užívat celé těhotenství, to se neboj ![]()
Užívala jsem asi od 15tt nechtěla jsem, ale na doporučení lékaře jsem poslechla. Měla jsem 2×1.
Strašně moc děkuju
!!!
Ufff…já už si právě to poslední platíčko šetřím, beru jen 1×1tbl.,ale není to ono
,tak tedˇ hurá k dr. pro další balení
!!!
@Debie Mě teď v Ostravě v nemocnici řekli, že ho můžu brát klidně celé těhotenství, že brát ho jen na konci není dobré, že je lepší brát od začátku, aby to mělo smysl. Já jsem teď v 18 týdnu a asi ho budu muset nasadit, jen nevím jestli ho začít brát jen tak, nebo počkat na kontrolu k Dr. ![]()
@michee já ho začala brát jen tak, z minulého těhotenství vím, že by to nemel byt problém
Prosím o radu,
dr.mi napsala Detralex na hemeroidy (začínající, žádná tragedie, ale vím o tom) a napsala mi 3×2 tbl denně. Mě se to zdá strašně moc 6tbl v těhotenství
Máte někdo zkušenost s užíváním - dávkováním v těhotenství?
Prosím o zachování anonymu, děkuji ![]()