Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karleon píše:
Tak vstup je taky velké téma. Dosud jsem nepochopila, proč za vstup do dětského centra má platit dospělý. To jsem si myslela, jak to tu máme drahé (Praha), ale koukám, že Brno je na tomještě hůř. Vstup rozhodně pouze pro děti.
Zas ale muzes vyuzivat ty atrakce taky, ale kdyz nechces., tak smula. Taky se mi to zdá hodne
@Karleon píše:
Tak vstup je taky velké téma. Dosud jsem nepochopila, proč za vstup do dětského centra má platit dospělý. To jsem si myslela, jak to tu máme drahé (Praha), ale koukám, že Brno je na tomještě hůř. Vstup rozhodně pouze pro děti.
NO myslím že to je tím aby nepřišlo 10 tetiček a 5 babiček
. No u nás v Ově je to za dospělého 50 a je jedno jestli má děti 2-3.. a doprovod za 20.
Ja bych vstup pro dospele rozhodne nechala. Pak se tam naplaca s jednim ditetem 5dospelych ![]()
@Ondrášovka.N píše:
Ja bych vstup pro dospele rozhodne nechala. Pak se tam naplaca s jednim ditetem 5dospelych
Ja bych dala 2 dospele, nebo alespon 1 zdarma, jako doprovod. Nebo aspon aby v te kavarne mohli sedet
Maminky a co kroužky? Co by jste dopřáli svým dětem v herně u nás je jen cvičeníčko prtat tot vše? Co máte u Vás ba naopak postrádáte?
A jaky pak tam máte cvičení pro prdelky? A kam pak chodí tě do herní
@Anonymní píše:?
@MilijonDolarBejby píše:
Ja bych dala 2 dospele, nebo alespon 1 zdarma, jako doprovod. Nebo aspon aby v te kavarne mohli sedet
To by bylo rozumne
@Anonymní píše:
Tomu nerozumim
@Lennia Dívala jsem se na fotky toho Dětského ráje, ale není tam moc vidět vybavení? Je to centrum vhodné i malé děti (10 měsíců)? Byli jsme 2× v Jojoparku v Zábřehu (dopoledne) a žadné malé děti tam nebyly, tak to dceru moc nebavilo.
@Markul píše:
Maminky a co kroužky? Co by jste dopřáli svým dětem v herně u nás je jen cvičeníčko prtat tot vše? Co máte u Vás ba naopak postrádáte?
A nechtěli by jste i nějaký odpočinek pro sebe? nebo aktivitu jen pro maminky v centru?
@priserka.jd Jj, pátky je tam cvičení i pro tak malé děti a herna je pro lozící děti taky v pohodě. Nejradši to tam mám v létě. Je to hned u parku a venkovní hřiště je taky super ![]()
@Markul píše:
A nechtěli by jste i nějaký odpočinek pro sebe? nebo aktivitu jen pro maminky v centru?
To by bylo fajn, ale určitě s hlídáním dětí.
Pořád mi ale nikdo nenapsal jaké aktivity by jste čekaly od center pro děti? Nebo Vám stači to, že malé vypustíte do herničky ![]()