Dětská centra nejen v Ostravě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Markul
8.2.15 16:04

Dětská centra

Milé maminky, zajímají mě Vaše názory na dětská centra?
Co by jste v nich rády uvítaly a co ne?
Na jakou zábavu by jste s prckem přišly i třeba zaplatily (maškarní třeba)?
Jak hodnotíte ceny za nápoje v centrech (snížit, zvýšit)?
Jaké občerstvení by jste v centrech chtěly, když není možno vařit?
Příjde Vám pití a občerstvení drahé? a co si o centrech myslíte?
Nejlépe maminky z Ostravy, ale klidně i od jinud :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
isp
1387
8.2.15 16:08

Centra jsou fajn, mě tam vadí prodej sladkostí, které děti vidí a chtějí, uvítala bych vaření dětského čaje vhodného pro prcky, taky by se mi líbilo, kdyby měli odšťavňovat a dělali čerstvé šťávy, na prodej se mi nelíbí pizza a párek v rohlíku :zed: taky nám tam chybělo kakao ;) radši než stolky s židličkama bych měla v dětských centrech křesla, sedačky a pohodlnější sezení + připojení na internet. Jsem náročná, vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
8.2.15 16:10

@isp Snad každý klasický ovocný čaj je vhodný pro děti, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
8.2.15 16:11
@isp píše:
Centra jsou fajn, mě tam vadí prodej sladkostí, které děti vidí a chtějí, uvítala bych vaření dětského čaje vhodného pro prcky, taky by se mi líbilo, kdyby měli odšťavňovat a dělali čerstvé šťávy, na prodej se mi nelíbí pizza a párek v rohlíku :zed: taky nám tam chybělo kakao ;) radši než stolky s židličkama bych měla v dětských centrech křesla, sedačky a pohodlnější sezení + připojení na internet. Jsem náročná, vím :mrgreen:
Čaj, kakao, odšťavnovač dobrý nápad ;) Párek v rohlíku se v okolí mého bydliště v centrech nedělá :nevim:, tak nemám zkušenosti.
A co ceny?
  • Citovat
  • Upravit
3047
8.2.15 16:12

My jsme z Ostravy a takovým ukázkovým dětským centrem je pro mě Dětský ráj. Super prostředí, velký výběr výborného občerstvení a ceny odpovídající :palec: Pořádají taky různé akce a programy pro děti. Jediné co bych možná změnila je, aby sladkosti nebyly na viditelném místě pro děti :think: ale v zásadě mi ani to příliš nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markul
8.2.15 16:12
@Karleon píše:
@isp Snad každý klasický ovocný čaj je vhodný pro děti, ne?

Asi byl myšlen bylinkový, pro mrňátka :think:, tak jsem to pochopila.

• Citovat
  • Upravit
6499
8.2.15 16:13

Do dětských center chodím moc ráda, ideálně tam, kde jsou holky po několika hodinách vyřízené a přesto nechtějí domů. V tom, které navštěvujeme nejčastěji, mi vyhovuje několik druhů kávy a k tomu zákusek. Oceňuju i nabídku fresh džusů a smoothie, přes léto kopečková zmrzlina. Chybí mi tam malé jídlo pro děti, stačil by toast se sýrem a šunkou, banán, jabko, bebe sušenky. Ale u nás je to v obchoďáku, takže si odskočím do billy a dětem svačinu donesu. Vadí mi zákaz donešených potravin, ten tu ale my nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
8.2.15 16:13
@isp píše:
Centra jsou fajn, mě tam vadí prodej sladkostí, které děti vidí a chtějí, uvítala bych vaření dětského čaje vhodného pro prcky, taky by se mi líbilo, kdyby měli odšťavňovat a dělali čerstvé šťávy, na prodej se mi nelíbí pizza a párek v rohlíku :zed: taky nám tam chybělo kakao ;) radši než stolky s židličkama bych měla v dětských centrech křesla, sedačky a pohodlnější sezení + připojení na internet. Jsem náročná, vím :mrgreen:

Dokonalé centrum :potlesk: :potlesk:

• čistota :cert:!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
8.2.15 16:15

@Markul pokud by zmizeli ty sladkosti byla bych spokojená, ceny mi přijdou celkem O. K. ale my chodíme v Praze. Draho se mi zdálo jen ve Fun Parku Žirafa. Ovocné čaje jsou pro děti, ale když mi došel čaj pro tříměsíční dceru, neměli vhodný čaj ani kojeneckou vodu, aby mi uvařili heřmánek nebo fenyklový a většinou tam vídám maminky s miminkama, jinak jsem si pak nosila sama v termosce :nevim: ceny jsou kolem 80-100 Kč na celý den pro dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
8.2.15 16:16

Ceny nedokážu posoudit, jak se v Ostravě pohybují, u nás je Latté za 50, nevadilo by mi za 40. Zákusky cca 35, to ještě beru. Kdyby byly ty toasty, tak bych brala ty 2 trojúhelníčky za 35, banán za 10, jabko třeba za 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
8.2.15 16:17
@kessi22 píše:
Dokonalé centrum :potlesk: :potlesk:
  • čistota :cert:!

Jak čistota? V Německu mají krásná centra a omyvatelné sedačky a křesla, oddělené boxy, které se dají zatahovat a nakojit v klidu mimčo, nebo přebalit. Čechy maj k tomu daleko no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.15 16:20

Me teda ceny vadi. Jako 3 deci dzusu za 40kc je dost. Byli jsme ve wiki land v olympii a super. Akorat ty ceny teda. Zj vetsinu fakt semrsteny. Dat za 2 dospely a 1 dite za vztup 500 a pak jeste ty ceny. Plus teda maly vyber jidla. Meli tam toasty kolem 60kc., to je taky dost, podle me

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
8.2.15 16:22

Decky ráj je fajn, jen občas když je tam moc lidí při nepříznivém počasí tak tam je málo místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
8.2.15 16:25

Tak vstup je taky velké téma. Dosud jsem nepochopila, proč za vstup do dětského centra má platit dospělý. To jsem si myslela, jak to tu máme drahé (Praha), ale koukám, že Brno je na tomještě hůř. Vstup rozhodně pouze pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.15 16:30
@Karleon píše:
Tak vstup je taky velké téma. Dosud jsem nepochopila, proč za vstup do dětského centra má platit dospělý. To jsem si myslela, jak to tu máme drahé (Praha), ale koukám, že Brno je na tomještě hůř. Vstup rozhodně pouze pro děti.

Zas ale muzes vyuzivat ty atrakce taky, ale kdyz nechces., tak smula. Taky se mi to zdá hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová